Propunerile Click! pentru timpul liber: concert Holograf, DogFest și «Bridget Jones e însărcinată»

Ultima actualizare:

Holograf, concert de gală. Trupa Holograf este invitată să cânte luni (12 septembrie), de la ora 21.45, la Berăria H din Bucureşti, cu ocazia împlinirii a doi ani de la deschiderea locaţiei. Va fi un concert aniversar, în care artiştii vor veni cu cele mai bune piese ale lor şi promit un spectacol pe cinste.

Biletele costă 85 de lei cu loc în faţa scenei, 55 lei cu loc la masă, acces general, şi 35 de lei cu loc în părţile laterale ale sălii.

Hai cu patrupedul la «festivalul căţeilor»!

Demonstraţii impresionante de dresaj executate de specialişti în domeniu, prezentări de rase, trasee cu obstacole, tombole cu premii, provocări distractive, surprize şi multe „hămăieli”, asta vă aşteaptă la DogFest, eveniment desfăşurat în perioada 3-24 septembrie în parcările unui lanţ de magazine de materiale de construcţii din toată ţara. Duminică (11 septembrie), festivalul are loc în Berceni (Bucureşti), pe 17 septembrie la Braşov, o zi mai târziu la Sibiu, iar pe 24 septembrie la Timişoara. Înscrierile se fac în ziua evenimentului.

Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din „Bridget Jones e însărcinată”, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond. Acum, Bridget Jones are 40 şi ceva de ani, e din nou singură şi, printr-o întorsătură neaşteptată a sorţii, se trezeşte că e gravidă. Dilema e că nu ştie cine e tatăl copilului. Comedia poate fi văzut în această perioadă în cinematografele din toată ţara.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net