Programul Metrorex şi RATB de Crăciun şi Revelion

Ultima actualizare:

    Metroul va circula inclusiv in noaptea de RevelionFoto: epochtimes-romania.com
Metroul va circula inclusiv in noaptea de RevelionFoto: epochtimes-romania.com

Trenurile de metrou circulă în prima şi a doua zi de Crăciun la interval de nouă minute pe toate cele patru magistrale, iar în celelalte zile până la sfârşitul anului vor ajunge în staţii la interval de opt minute, a anunţat Metrorex.

În 25 şi 26 decembrie, trenurile de metrou vor circula la interval de nouă minute pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu).

În celelalte zile până în 31 decembrie, trenurile de metrou vor circula pe cele patru magistrale la interval de opt minute.

De Revelion, metrourile vor circula toată noaptea, la interval de 10 minute între orele 24.00 şi 01.00, apoi, până la 05.00, la interval de 20 de minute.

Din 1 până în 4 ianuarie 2015, trenurile de metrou vor circula pe toate cele patru magistrale la interval de nouă minute.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net