Program de Halloween: Unde poți petrece în București

program_de_halloween.jpg

program de halloween
Program de Halloween: Cluburile din București organizează petreceri tematice
foto: Getty

Mai multe cluburi din Capitală vin cu un program de Halloween destul de interesant în weekendul 30-31 octombrie. Majoritatea petrecerilor au intrarea liberă, iar unele dintre ele sunt adresate chiar și copiilor, pe care nu mai este nevoie să îi lăsați acasă în aceste zile. Iată lista cu petrecerile din București

Dacă sunteți curioși ce este în program de Halloween în acest an, aflați că există petreceri pentru toate gusturile. Copiii vor avea parte și ei de evenimente speciale, iar studenții se vor putea distra din timp la party-urile tematice, cu prețuri accesibile și muzică bună.

Program de Halloween: Miercuri, studenții se bucură de prețuri mici

program_de_halloween_preturi_studenti.jpg

program de halloween
Program de Halloween: Studenții se pot distra la prețuri accesibile

 

În program, de Halloween, există și o petrecere pentru studenții care nu își permit să se distreze la cluburile de fițe. La Halloween Party – la Spice Club, în București, pe 28 Oct 2015, de la ora 22.00, prețurile sunt „studențești”, cu 10 shot-uri de Jagermeister/Tequila la prețul de 60 de lei, dar și multe alte oferte.

Program de Halloween: Vineri

program_de_halloween_bucuresti.jpg

program de halloween
Program de Halloween: La petrecerea bancherilor, costumația este obligatorie

 

Halloween Circus, Bankers Night Out – la Fratelli Club, în București, pe 30 Oct 2015, de la ora 23.00. La petrecerea pentru bancheri, intrarea se face pe bază de bilete în valoare de 25 de lei. Sunt disponibile 1.200 de astfel de bilete, iar costumația este obligatorie (minimum un articol vestimentare sua un accesoriu). Biletele vor fi puse în vânzare pe bankersnightout.ro.

Cei care vor o experiență mai artistică au în program de Halloween petrecerea Halloween Masquerade Ball – la Casa Presei Libere din Bucureși, Sala Marmura, pe 30 Oct 2015, de la ora 21.30. Aici vor fi disponibile activități precum body painting, art performance, dar și muzică jazz și gold disco.

Halloween Kids Fiesta – la Pikaso Kids Fiesta din București, pe 30 Oct 2015, de la ora 16.00, pânp pe 1 Noi 2015, de la ora 20.00. Petrecerea este dedicată copiilor și este animată cu dovleci, fantome și licurici.

Program de Halloween: Sâmbătă

program_de_halloween_balul_ororilor.jpg

program de halloween
Program de Halloween: Cei care vor să intre la Balul Ororilor trebuie să plătească 20 de lei

 

Tot în program de Halloween este și Balul Ororilor – Petrecere de Halloween – la TY Event Hall, București, pe 31 Oct 2015, de la ora 22.00. Concertul va fi susținut de Vița de Vie, iar intrarea este la prețul de 20 de lei, însă persoanele costumate pot intra gratuit la party.

Bastards Halloween Party – va avea loc în Bastards Club, București, pe 31 Oct 2015, de la ora 22.00. Petrecerea va continua până în zorii dimineții, la ora 7.00. Clubul oferă un Bloody Bastard Long Drink din partea casei și punch până la miezul nopții. Costumația nu este obligatorie, însă în jurul orei 3.00 vor fi premiate cele mai interesante costume. Intrarea la această petrecere este liberă.

Casper is coming to town – Halloween Party la Trattoria Vivaldi, în București, pe 31 Oct 2015, de la ora 18.00. Plăcinta de dovleac și un cocktail Bloody Mary sunt oferite din partea casei la petrecere.

Halloween Party 2015: Science Hallow-Night – la Scikids Garage, pe 31 Oct 2015, de la ora 17.00. Muzica la petrecere va fi asigurată de DJ Steff, iar copiii vor avea ocazia să facă experimente „terror-științifice”, concursuri, turul groazei, parada costumelor și multe alte surprize. Petrecerea este recomandată copiilor între 7 și 13 ani, iar biletul de intrare este în valoare de 60 de lei/copil, incluzând băutura și pizza.

Loading...

Citește și

 • costumatii de halloween

  Halloween se apropie cu paşi repezi. Mai sunt două săptămâni până la sărbătoarea importată de la americani, cunoscută drept şi cea mai înspăimântătoare noapte din an. Românii cu imaginaţie se pregătesc de zor ca să fie cu adevărat de speriat, iar pe internet au început deja să apară cele mai înfricoşătoare costumaţii de Halloween.

 • vacanta de halloween 2015

  Sfârșitul lunii octombrie este perioada perfectă pentru vacanța de halloween 2015. Sute de turiști se îndreaptă către destinațiile preferate, unde urmează să petreacă câteva nopți alături de familie sau prieteni. Totuși, unele locuri sunt cu adevărat celebre pentru petrecerile celei mai înfricoșătoare zile din an.

 • halloween 2015

  Sărbătoare cu origini celtice, desăvârșită în America și preluată de români cu mult aplomb după 1989, Halloween înseamnă, pe lângă dovleci sculptați și petreceri cu vrăjitoare, câteva tradiții care fac deliciul copiilor și tinerilor în fiecare an. Printre acestea, ghicirea viitorului soț în coja de măr. Profită, așadar, de Halloween 2015, ca să afli cine ți-e sortit, sâmbătă, 31 octombrie.

 • halloween 2015

  Ca în fiecare an, în noaptea de 31 octombrie, oamenii din întreaga lume sărbătoresc Halloween. Se îmbracă în fel de fel de costume creative și pretrec până în zori. De Halloween 2015, iubitorii de animale își costumează și prietenii necuvântători în personaje "monstruoase", iar rezultatul este spectaculos. În unele țări, oamenii își colindă vecinii și primesc tradiționalele bomboane de ciocolată.

 • cele mai tari petreceri de halloween

  Unele dintre cele mai tari petreceri de Halloween nu vor avea loc doar în Capitală anul acesta. Turiștii se vor putea distra în toată țara, în locuri inedite și în localuri cu decorațiuni bine alese. Ornamentele înfricoșătoare, băuturile delicioase și muzica antrenantă vor face atmosferă în weekendul 30 – 31 octombrie.

 • halloween 2015

  Unele dintre cele mai mari cluburi, dar și formații de muzică românească, promit petreceri de zile mari de Halloween 2015. Românii din toată țara se vor putea distra într-unele dintre cele mai râvnite locații în cea mai înfricoșătoare noapte din an.

 • program de halloween

  Mai multe locații din țară organizează petreceri tematice și au un program de Halloween de-a dreptul special. Într-unele dintre cele mai mari orașe, tinerii se distrează cu muzică bună și costumații pe măsură în weekend-ul 29 – 31 octombrie, în perioada celei mai înfricoșătoare sărbători din an.

 • halloween in transylvania

  Este una dintre cele mai populare destinații și majoritatea străinilor vor să își petreacă Halloween-ul în Transylvania. Pe majoritatea îi pasionează locul de unde se spune că vin vampirii și strigoii, dar, mai ales, locul unde se așteaptă să îl întâlnească pe Dracula în castelul lui, conform legendelor și credințelor populare.

 • cele mai tari costume de halloween pentru adulți

  Click! îți propune o listă cu cele mai tari costume de Halloween pentru adulți. Dacă vrei să îți impresoniezi prietenii cu o ținută specială pentru petrecerea din weekendul 30-31 octombrie, poți opta pentru costume foarte sexy sau extrem de înfricoșătoare. În România, această sărbătoare a fost adoptată rapid, iar copiii și adulții își etalează ținutele inedite la petrecerile tematice.

 • ornamente de halloween

  Dacă vrei să dai o petrecere de pomină la tine acasă, în weekendul 30-31 octombrie, Click! te învață cum să-ți confecționezi singur ornamente de Halloween. Decorațiunile fac parte din meniul complet al acestei sărbători, iar rezultatul este cu adevărat inedit. Casa ta va arăta de milioane și chiar nu trebuie să scoți din buzunar o avere.

 • costumele de halloween pentru copii

  Costumele de Halloween pentru copii sunt cu adevărat inedite. Dacă ești în căutare de ținute inedite pentru micuții tăi, Click! îți propune o listă din care poți să alegi. Petrecerea de Halloween are loc, ca în fiecare an, în noaptea de 31 octombrie. Atunci, copiii ies la colindat în costume care mai de care mai simpatice.

 • costum de halloween pentru femei

  La fel cum, de-a lungul anilor, tendințele vestimentare au evoluat, așa s-au schimbat și costumele de Halloween. De la vrăjitoare înspăimântătoare în anul 1915, la Kim Kardashian în 2015, femeile au început să se deghizeze în personaje din ce în ce mai cunoscute în ultima perioadă.