Prognoză meteo specială pentru București. Vânt nebun și polei până duminică

Ultima actualizare:

    Meteorologii ANM atrag din nou atenția că nu scăpăm de rafale de vânt și polei nici în weekendFOTO: Florin Șuler
Meteorologii ANM atrag din nou atenția că nu scăpăm de rafale de vânt și polei nici în weekendFOTO: Florin Șuler

În București, trotuarele sunt acoperite cu polei, iar rafalele de vânt sunt foarte puternice. Iată că meteorologii atrag din nou atenția că nu scăpăm de vânt și polei nici în weekend.

Capitala țării este un imens patinoar și zeci de locuitori  au căzut și au ajuns la spital cu mâini și picioare rupte. Calvarul nu s-a încheiat, spun specialiștii ANM.

Prognoză meteo specială pentru București, 25 – 27 ianuarie 2019

Meteorologii ANM au realizat o prognoză specială pentru București unde de două zile vântul suflă în rafale de până la 60 km/h, iar pe străzi și trotuare este polei.

Începând din această seară (25 ianuarie), vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, slabe cantitativ, dar continue și vor fi depuneri semnificative de polei. Vântul va avea intensificări temporare cu rafale de 45 - 55 km/h. Temperatura aerului, fără variații pe parcursul intervalului, va fi în jur de zero grade.

De sâmbătă dimineață (26 ianuarie), până duminică dimineață (27 ianuarie), vor mai fi precipitații slabe, mai ales ploaie, iar seara și noaptea se va forma ceață. Depunerile de polei se vor menține. Vântul va sufla în general moderat, cu cel mult 30 - 35 km/h. Temperatura maximă va fi de 1 - 2 grade, iar cea minimă de duminică dimineață de -1 grad.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) va actualiza prezentul mesaj.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net