Prognoza meteo București. Vreme caldă duminică și luni. ”Există riscul de ploi torențiale și vijelii”

Ultima actualizare:

    Vremea va fi foarte caldă în București duminică și lunifoto: arhiva Click!
Vremea va fi foarte caldă în București duminică și lunifoto: arhiva Click!

Toamna nu se grăbește să ajungă în București. Meteorologii anunță vreme foarte caldă pentru Capitală duminică și luni, cu disconfort termic accentuat după-amiaza.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că vremea va fi călduroasă în Bucureşti cu precădere duminică şi luni, când în cursul după-amiezelor disconfortul termic va şi accentuat şi indicele de temperatură şi umezează va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

„Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate începând din a doua parte a zilei de luni (24 august), astfel încât va creşte probabilitatea pentru apariţia averselor ce pot avea caracter torenţial, descărcărior electrice şi intensificărilor de vânt posibil cu aspect de vijelie, iar cantităţile de apă vor putea depăşi 15...20 l/mp”, arată un comunicat de presă al ANM, citat de News.ro

Temperatura maximă va fi de 34... 36 de grade, uşor mai scăzută marţi, iar cea minimă se va situa între 17 şi 20 de grade, mai indică sursa citată.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net