Primarul Capitalei, în direct la radio: "Băga-mi-aş **** în ei!"

stefanel_dan_marin.jpg

stefanel dan marin
Ştefănel Dan Marin ocupă funcţia de Primar General al Capitalei de când Sorin Oprescu a fost arestat
Foto: adevarul.ro

Primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, nu ştie dacă şi când se va opri apa caldă în Bucureşti. Întrebat la Europa FM despre acest subiect, edilul a înjurat ca la uşa cortului.

Un reporter de la postul de radio Europa FM a încercat să obţină un punct de vedere de la Ştefănel Dan Marin, dar acesta a aut o reacţie halucinantă. "Băga-mi-aş **** în ei!", a spus Primarul Capitalei, după care a închis telefonul.

Ascultaţi înregistrarea aici!

Demersul postului Europa FM a venit după ce RADET a anunţat că, în câteva zile, furnizarea apei calde şi a căldurii ar putea fi întreruptă în Bucureşti.

Loading...
 
 

Citește și

  • apa calda caldura radet elcen plata primarie

    Bucureştenii ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură, după ce Romgaz a anunţat ELCEN că opreşte furnizarea gazelor naturale. Primarul interimar al capitalei spune că între timp a reuşit să rezolve problema, însă numai pentru două săptămâni.

  • căldură, apă caldă, RADET, sistare

    Iarna bate la ușă, iar RADET anunță că de duminică oprește apa caldă și căldura. Astfel că două milioane de bucureșteni riscă să facă frigul în case.

  • teava caldura avarie bucuresti apa calda

    Situaţie gravă în Capitală. Sute de oameni sunt nevoiţi să stea în frig după ce peste 100 de blocuri şi case din Bucureşti au rămas fără curent electric şi apă caldă, unele de joi dimineaţă, iar cele mai multe vor fi astfel până vineri seară. Totul din cauza unei avarii la reţeaua RADET.

  • RADET este în colaps iar sistemul de termoficare al Capitalei poate ceda în orice moment. Conturile regiei sunt blocate, nu există bani de investiții, iar din acest motiv, conductele pocnesc ca nucile. În orice moment poate apărea o defecțiune majoră, cele mai sensibile zone fiind în estul Bucreștiului, mai ales cartierele Colentina și Fundeni. Membrii Consiliului de Administrație și cei ai conducerii RADET au înaintat Primăriei Capitalei un plan de urgență pentru supraviețuirea sistemului de termoficare din cel mai mare oraș al României.