Primăria ne scoate în stradă de Sărbători

Ultima actualizare:

    120 de căsuţe vor fi  amplasate în Piaţa  Constituţiei, în cadrul  Târgului de Crăciun
120 de căsuţe vor fi amplasate în Piaţa Constituţiei, în cadrul Târgului de Crăciun

Doar un an a stat Capitala fără petrecere în aer liber, organizată de Municipalitate. Noul jupân al oraşului, Gabriela Firea, va organiza un spectacol de amploare de Revelion, în imensul spaţiu format din Piaţa George Enescu şi Piaţa Revoluţiei fiind aşteptaţi 50.000 de oameni.

La ora actuală, se finalizează lista invitaţilor pentru „Revelionul lui Firea”, iar primarul a vorbit doar de un gigantic foc de artificii la miezul nopţii. Este doar una dintre surprizele programului întocmit de edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru a scoate în stradă bucureştenii, de Sărbători. 

De Crăciun, se vor organiza manifestări de amploare în patru zone ale oraşului. În Piaţa Constituţiei, va fi organizat cel mai mare „Târg de Crăciun” pe care l-a văzut Capitala. Aici, va fi amenajat un patinoar, vor fi deschise terase şi cafenele, vor fi amplasate 120 de căsuţe cu delicatese culinare, produse tradiţionale şi o arenă de spectacole. Vor fi aduşi chiar şi renii Moşului. 

În Centrul Vechi, vor fi montate ghirlande luminoase, iar patronii cafenelelor şi restaurantelor vor avea voie să vândă produse tradiţionale în faţa localurilor. 

A treia zonă împodobită de Crăciun va fi în faţa Ateneului. „În Piaţa Enescu, în faţa Ateneului, vom avea un brad îmbrăcat în roz, pe care, împreună cu Fundaţia Renaşterea, ne-am gândit să-l dedicăm femeilor din România, ca un mic gest de preţuire pentru ele. De asemenea, muzică ambientală, produse tradiţionale şi multe spectacole”, a dezvăluit Firea, conform digi24.ro. 

În sfârşit, în Piaţa Universităţii va fi amplasat un brad, o scenă şi vor fi câteva căsuţe cu dulciuri şi cadouri.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net