Preț fix, fie iarnă, fie trafic, doar cu FREE NOW! Și plătești cu 50% mai puțin prin card

Ultima actualizare:

    Ai 100.000 de curse gratuite și călătorești la jumătate de preț când plătești cu cardul, fără tarif dinamic și alte surprize.
Ai 100.000 de curse gratuite și călătorești la jumătate de preț când plătești cu cardul, fără tarif dinamic și alte surprize.

Buget sub presiune în decembrie? FREE NOW te duce oriunde ai nevoie, fără să cheltuiești. Ai 100.000 de curse gratuite și călătorești la jumătate de preț când plătești cu cardul, fără tarif dinamic și alte surprize. Cu FREE NOW, noua aplicație de taxi și ridesharing din București, deținută de Daimler și BMW, mergi oriunde fără griji, la același cost ca în oricare altă zi din an, indiferent de vreme, de trafic sau de numărul de pasageri care caută o cursă în același timp cu tine.

Lasă aglomerația și stresul căutării unui loc de parcare în grija FREE NOW și bucură-te de cursa ta gratuită, în limita a 20 de lei, cu codul promotional Prima.Cursa. Ai și 50% reducere din valoarea tuturor curselor plătite cu cardul. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația FREE NOW, să-ți creezi cont și să comanzi o mașină.

Iar dacă ești șofer, câștigi mai mult cu FREE NOW. Ai zero comision și un bonus de 20 de lei pentru fiecare cursă încheiată.

Beneficiile FREE NOW

Fără tarif dinamic și cu posibilitatea de a plăti cash sau cu cardul. FREE NOW are tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini dintr-un anumit moment, ceea ce înseamnă control și predictibilitate din punct de vedere al costurilor.

Mai multe mașini în același timp. FREE NOW îți permite să comanzi, de pe același cont FREE NOW, mai multe curse în același timp, care să te preia pe tine și pe prietenii tăi din același punct și să vă ducă la destinații diferite.

O singură aplicație, 100 de orașe din Europa. FREE NOW îți permite să folosești o singură aplicație pentru a găsi cea mai bună soluție de transport, în regim de taxi sau transport alternativ, în București și în alte peste 100 de orașe din nouă țări europene în care grupul operează - Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia.

Mai multe beneficii pentru șoferi. Aplicația FREE NOW zero comision pentru șoferi. Ai acces simplu și rapid la mai multe curse, fără timpi morți și, dacă alegi să devii șofer FREE NOW, primești 20 de lei bonus pentru fiecare cursă încheiată. În plus, ai acces la mai mulți pasageri și, prin urmare, ai posibilitatea unor venituri mai mari. Și poți să-ți închei ziua de lucru cu o cursă care îi duce cât mai aproape de casă, eliminând timpii morți și distanțele parcurse fără pasager.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net