Preşedintele Klaus Iohannis va da mâine autografe

Ultima actualizare:
Klaus Iohannis îşi lansează mâine volumul autobiografic "Pas cu Pas"
Klaus Iohannis îşi lansează mâine volumul autobiografic "Pas cu Pas"

Noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, îşi va lansa mâine, ora 17.30, la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, volumul autobiografic "Pas cu pas". Cu această ocazie, va avea şi o sesiune de autografe.

Evenimentul are loc la standul editurii Curtea Veche Publishing, cea care a publicat cartea. În cele peste 200 de pagini ale volumului, politicianul prezintă atât întâmplări din culise, cât și momente mai puțin cunoscute din viața publică. Pentru prima dată, noul Preşedinte al României vorbește deschis, în cadrul unui volum autobiografic, despre copilărie, adolescenţa, sora, soția sa, despre studenţia la Cluj sau despre cariera în învăţamânt.

„Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut o neapărat pentru a răspunde curiozităţii celorlalţi. Am recuperat acele întâmplări, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le am preţuit. Identitatea mea personală a umplut, prin intermediul faptelor, dar şi prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoană publică pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (...) A venit timpul ca valorile performanței să fie puse în acțiune tocmai pentru ca aspirațiile de atâta amar de timp să se transforme, în sfârșit, în realități palpabile: stabilitate economică, bunăstare și certitudinea că ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie.” declară Klaus Iohannis.

Volumul este disponibil pe www.curteaveche.ro și la standul Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus la prețul de 15 lei.


    Klaus Iohannis îşi lansează mâine volumul autobiografic
Klaus Iohannis îşi lansează mâine volumul autobiografic
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net