Polițistul suspectat de pedofilie a fost reținut. Eugent Stan a refuzat să demisioneze

Ultima actualizare:

    Pedofilul din Bucureşti a fost prinsFoto Inquam Photos - George Călin
Pedofilul din Bucureşti a fost prinsFoto Inquam Photos - George Călin

Pedofilul care a agresat, vineri dimineață, doi copii într-un lift, într-un bloc din București, zona Drumul Taberei,a fost reținut de polițiști. Informații șocante depsre cine este aces individ ies la iveală. Lucrează ca polițist la Brigada Rutieră și a fost recunoscut de colegii, care după ce au văzut imaginile difuzate în cadrul buletinelor de știri, l-au dat pe mâinile oamenilor legii.

UPDATE:18:30 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române a declarat că, momentan, Eugen Stan nu a demisionat din funcţie.

"Ultima atestare psihologică i-a fost făcută în 2014, iar următoarea trebuia să fie realizată în 2019", a declarat Georgian Drăgan.

Agentul, în vârstă de 45 de ani, a fost depistat duminică seară, iar cel mai probabil urmează să fie emisă o ordonanță de reținere pe numele acestuia. Colegii săi au fost cei care l-au recunoscut si au anunțat poliția. Bărbatul a fost audiat pe parcursul întregii nopți și și-a recunoscut fapta. Mai mult decât atât el a recunoscut o faptă similară pe care a comis-o în anul 2015. Evaluarea psihologică se face la fiecare 3 ani în cadrul Poliției, iar pentru cei care conduc autovehicule, evaluarea se face anual, informează Digi24. Se pare că pedofilul a reușit, totuși, să treacă testele cu brio. 

Pedofilul, pe numele său Eugen Stan, ar fost căsătorit și are o fată în vârstă de 22 de ani și un băiat de 18 ani. El lucrează de 7 ani în cadrul Poliției Române. Domiciliul său se află în Măgurele, dar ar locui cu chirie în București. Le-a mărturisit polițiștilor, fără a se simți stingherit, faptul că "de ani de zile iubește copiii". Bărbatul,de 45 de ani, care i-a agresat pe cei doi copii, se află în acest moment la audieri la Serviciul de Omoruri București. 

"La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 5 ianuarie 2018 - un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de procedură penală", a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net