Poliţistul care a căzut în groapă, în coloana ministrului Oprea?

Ultima actualizare:

    În această groapă a căzut  cu motocicleta Bogdan GiginăFoto: Eduard Enea
În această groapă a căzut cu motocicleta Bogdan GiginăFoto: Eduard Enea

Procurorii verifică o informaţie potrivit căreia poliţistul Bogdan Gigină (28 de ani), de la Brigada Rutieră, care a murit marţi, 20 octombrie, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la reţeaua de gaze, ar fi făcut parte din coloana oficială care-l însoţea pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

“Am auzit şi noi acest zvon, nu deţinem nici un document care să confirme lucrul acesta. Însă este o informaţie care face obiectul unor verificări”, a spus procurorul Adrian Ţîrlea.

Surse din Poliţie au declarat pentru Mediafax că înaintea producerii incidentului, poliţistul deschidea dispozitivul care îl însoţea pe Oprea. Pe traseu, unul dintre şefii agentului ar fi fost auzit prin staţie în timp ce îi îndemna pe membrii echipajului să se grăbească.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, când poliţistul a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe strada Ştirbei Vodă din Capitală. Groapa era semnalizată de Distrigaz. Parchetul Tribunalului Bucureşti a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net