PNL cere revocarea lui Tudy din funcția de viceprimar al Capitalei

Ultima actualizare:

    Tudor Ionescu a fost desemnat viceprimar al CapitaleiFoto: arhivă personală
Tudor Ionescu a fost desemnat viceprimar al CapitaleiFoto: arhivă personală

Vestea că Tudor Ionescu a fost instaurat în postura de viceprimar al Bucureștiului nu a lăsat lumea politică fără glas. Controversatul personaj, cunoscut în peisajul monden românesc drept Tudy, amantul Oanei Zăvoreanu, nici nu și-a început munca în noua postură, că a și stârnit comentarii negative.

Primele reacții au venit din partea PNL, care a cerut PSD și primarului Gabriela Firea să-l revoace pe Ionescu din noua funcție. Mai mult, liberalii l-au acuzat și pe Călin Popescu Tăriceanu că a exercitat presiuni asupra social-democraților pentru această alegere, informează Agerpres.

"Societatea civilă a reacționat, astăzi, violent, față de alegerea, în funcția de viceprimar al Capitalei, a unei persoane al cărei CV nu conține nicio recomandare pentru ocuparea unei astfel de demnități publice. Din contră, oricine a putut remarca faptul că Tudor Ionescu — căci despre persoana sa este vorba — are altfel de orientări și afinități decât cele presupuse de o funcție publică de decizie. PSD a decis, astfel, să facă un compromis pe seama bucureștenilor și să îi jignească prin cedarea voturilor lor lui Tudor Ionescu — nimeni altul decât finul lui Tăriceanu. Dată fiind această situație căreia cu greu putem să îi găsim un precedent, PNL cere PSD și primarului general, Gabriela Firea, să îl revoce cu prima ocazie pe Tudor Ionescu, dând astfel dovada înțelegerii faptului că penibilul are o limită, iar ridicolul nu trebuie să facă niciodată casă bună cu gestionarea unor funcții administrative sau politice de prim rang, ", se arată într-un comunicat al PNL.

Aurelian Bădulescu (PSD+UNPR) și Tudor-Tim Ionescu (ALDE) au fost aleși, joi, viceprimari ai Capitalei, în urma votului exprimat în ședința extraordinară a Consiliului General al Municipiului București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net