Pictură, dulcețuri și muzică grecească, variante de relaxare în București

De când nu aţi mai fost la o expoziţie de pictură? De când nu v-aţi mai pierdut cu privirea într-un tablou plin de culoare şi sensibilitate, încercând să trăiţi emoţia autorului?

Aveţi ocazia să experimentaţi această activitate, în timpul liber, dacă mergeţi la expoziţia pictoriţei Vali Irina Ciobanu, intitulată „Celest. Marin. Teluric”. Artista vă invită într-o călătorie vizuală şi imaginativă în trei spaţii simbol. Tablourile îmbină detalii realiste, aproape fotografic redate, cu multe simboluri ce te provoacă la reflecţie. Expoziţia e deschisă până pe 20 octombrie la Qreator în Bucureşti. 

9-pictorita.jpg

Vali Irina Ciobanu

Dulceţuri şi muzică grecească la Berărie

În weekendul 19-20 octombrie, la Berăria H din Bucureşti va fi raiul iubitorilor de dulceaţă. Veţi putea degusta şi cumpăra cinci tipuri de dulceţuri diferite, pregătite chiar sub ochii voştri în 5 ceaune. Pe lângă dulceaţă, bere şi mâncare tradiţională, sâmbătă aveţi bonus o seară grecească. Acropolis Band va urca pe scenă de la ora 22.00 şi vă vor introduce în atmosfera vacanţelor pe meleagurile elene. Biletele costă 20, 30 sau 50 de lei. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1