Percheziții de amploare la mai multe adrese din Capitală unde ar fi o rețea de proxeneți și pedofili

mascati.jpg

mascati
Percheziţiile vizează o reţea de proxeneţi şi pedofili
foto: Click!

Poliţiştii din Capitală sunt în alertă marţi dimineaţă. Ei fac fac chiar în aceste momente percheziţii la 4 adrese domiciliare din Bucureşti şi Ilfov, unde au informaţii că acţionează o reţea de proxeneţi şi pedofili.

În această dimineață, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București prin Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează 4 percheziții domiciliare în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de proxenetism și act sexual cu minore sub 14 ani. De asemenea, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere. 

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane au întreținut raporturi sexuale cu tinere minore și /sau au înlesnit practicarea prostituției unor minore, obținând foloase materiale de pe urma acestora. Cercetările au fost declanșate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale în baza exploatării unor informații. 

Persoanele depistate urmează să fie conduse pentru audieri la sediul Poliției Capitalei. Printre acestea, ar fi și mama fetelor. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1