Paula Seling și Orchestra New Hope, concert impresionant în curtea Institutului „Matei Balș”

Ultima actualizare:

    Concert de mulțumire pentru medicii de la „Matei Balș”
Concert de mulțumire pentru medicii de la „Matei Balș”

Momente unice miercuri după-amiază în curtea Institutului „Matei Balș” din Capitală. Paula Seling și mai mulți muzicieni de la Orchestra New Hope au ținut un concert impresionant, de o oră, pentru medici și pacienți. Au avut parte de un public numeros.

Organizatorii acțiunii au dedicat concertul cadrelor medicale, pentru eforturile lor uriașe în lupta cu această pandemie. „Întrucât se încheie o luptă aprigă împotriva virusului COVID-19, Asociația New Hope Music dorește să mulțumească tuturor cadrelor medicale pentru dăruire, sacrificiu și efortul de nedescris de care au dat dovadă. În acest sens, alături de Paula Seling, Orchestra New Hope, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, a pregătit un regal muzical, prin care ne vom manifesta aprecierile și prețuirea”, au anunțat organizatorii.

Paula Seling: „Am primit fericire pură!”


    Paula Seling
Paula Seling

Spectacolul a durat mai bine de o oră și, în curtea spitalului s-au adunat zeci de medici și de pacienți. „Darul pe care l-am primit azi este fericirea pură, fericirea de a bucura inimi atat de mari ca cele ale cadrelor medicale și pacienților din spitalul Matei Balș. Imposibil de descris în cuvinte. Cerul a fost cu noi, căci nu, nu a plouat așa cum era prognozat”, a scris Paula Seling pe pagina sa de Facebook.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net