Paula Seling și Orchestra New Hope, concert impresionant în curtea Institutului „Matei Balș”

paula-seling1.jpg

concert în curtea institutului matei balș
Concert de mulțumire pentru medicii de la „Matei Balș”

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Momente unice miercuri după-amiază în curtea Institutului „Matei Balș” din Capitală. Paula Seling și mai mulți muzicieni de la Orchestra New Hope au ținut un concert impresionant, de o oră, pentru medici și pacienți. Au avut parte de un public numeros.

Organizatorii acțiunii au dedicat concertul cadrelor medicale, pentru eforturile lor uriașe în lupta cu această pandemie. „Întrucât se încheie o luptă aprigă împotriva virusului COVID-19, Asociația New Hope Music dorește să mulțumească tuturor cadrelor medicale pentru dăruire, sacrificiu și efortul de nedescris de care au dat dovadă. În acest sens, alături de Paula Seling, Orchestra New Hope, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, a pregătit un regal muzical, prin care ne vom manifesta aprecierile și prețuirea”, au anunțat organizatorii.

Paula Seling: „Am primit fericire pură!”

paula-seling2.jpg

Paula Seling la pian
Paula Seling

Spectacolul a durat mai bine de o oră și, în curtea spitalului s-au adunat zeci de medici și de pacienți. „Darul pe care l-am primit azi este fericirea pură, fericirea de a bucura inimi atat de mari ca cele ale cadrelor medicale și pacienților din spitalul Matei Balș. Imposibil de descris în cuvinte. Cerul a fost cu noi, căci nu, nu a plouat așa cum era prognozat”, a scris Paula Seling pe pagina sa de Facebook.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5