Patronul de la Bamboo, prădat de hoți în prag de sărbători

Ultima actualizare:
Joshua a fost audiat de mai multe ori
Joshua a fost audiat de mai multe ori

Casa lui Joshua Castellano a fost prădată sâmbătă noapte de hoți. Omul de afaceri a semnalat abia azi dimineață furtul polițiștilor, care au deschis deja o anchetă în acest caz și fac cercetări la fața locului. Surse din anchetă mărturisesc că este doar o chestiune de timp până când infractorii vor fi prinși, având în vedere că omul de afaceri avea locuința dotată cu un sistem de suraveghere video. Imaginile sunt acum analizate de polițiști.

Joshua Castellano a rămas sâmbătă noapte fără o parte din bunuri. Duminică dimineață, omul de afaceri a sunat la 112 și a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o casetă de valori, ce conținea bijuterii și ceasuri. La acest moment se efectuează cercetarea la fața locului.


    Joshua Castellano a semnat furtul polițiștilor abia duminică dimineață foto: arhiva personală
Joshua Castellano a semnat furtul polițiștilor abia duminică dimineață foto: arhiva personală

Cazul a fost preluat de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în colaborare cu Serviciul Investigații Criminale al sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Polițiștii analizează imaginile surprinse de camere de supraveghere
Polițiștii analizează imaginile surprinse de camere de supraveghere

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și tragerea lor la răspunderea penală, precum și pentru recuperarea prejudiciului. Surse din rândul anchetatorilor mărturisesc că în această perioadă au fost înregistrate mai multe plângeri privind furtul din locuințe. Cele mai multe case prădate de hoți sunt situate în zona de nord.

Trucuri ca să-ți aperi casa de hoți 

Dacă aveți de gând ca în perioada sărbătorilor să plecați de acasă e bine de știut cum îi puteți fenta pe cei care vor să vă spargă casa. Politiștii vă sfătuiesc ca în cazul în care nu aveți montat un sistem video de supraveghere sau o alarmă pentru protecţia locuinţei, puteți să lăsați o lumină aprinsă într-o cameră cu fereastra spre exterior. Deşi acesta este un truc vechi, funcţionează. Riscul ca cineva să îi întâmpine la uşă este asumat de puţini hoţi. Este bine să nu trageți jaluzelele, să laăsați radioul pornit, să închideți bine ușile balconului și ale terasei și să ascundeți banii și bijuteriile în locuri unde hoților nu le-ar trece prin cap să le caute. Nu în ultimul rând este bine ca atunci când plecați de acasă să nu uitați să goliți cutia de scrisori, pentru a nu atrage atenția celor care au intenții rele. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net