Parcul Drumul Taberei a fost modernizat. Este supravegheat video

parc.jpg

parc drumul taberei
Parcul a fast modernizat și este o oază de verdeață
foto: arhiva personală

Ultimele luni au adus Parcul Drumul Taberei pe lista locurilor de agrement care nu trebuie ratate dacă treci prin București. Au fost refăcute spațiile verzi, locurile de joacă nu mai constituie un pericol pentru cei mici, iar noul sistem de drenaj montat va remedia problema inundațiilor.

Investiția a fost realizată din fonduri europene, așa că acum parcul este unul dintre cele mai moderne din România. Pensionarii au fost și ei încurajați să iasă la plimbare și stă stea în natură.

parc_drumul_taberei.jpg

parc drumul taberei modernizat
Parcul Drumul Taberei a fost refăcut cu fonduri europene
Foto: arhivă personală

Pentru ei a fost amenajată o zonă dedicată șahiștilor, iar stâlpii dinamici au fost reparați, pentru ca trecătorii să se delecteze cu un program artistic ce are loc zilnic, începând cu orele 19:30. Cei pasionați de sport au la dispoziție o zonă de fitness și terenurile de sport, care acum sunt monitorizate.

Rațe sălbatice și fazani, noii vizitatorii ai parcului

Curățenia și supravegherea sunt factori importanți într-un parc modern, motiv pentru care s-au reparat și igienizat toaletele din parc, au fost aduse toalete ecologice automate și s-a refăcut sistemul de monitorizare video.

După toate aceste modernizări, autoritățile locale au observat nu doar că au atras locuitorii sectorului 6 în parc, ci și noi vizitatori. Este vorba despre rațele sălbatice și fazanii care și-au făcut apariția în parc, semn că zona este primitoare. Până la sfârșitul acestui an, se vor finaliza și lucrările la serele, care găzduiesc specii diverse de plante.

Loading...