Ori e roşu, ori e verde? Semaforul din intersecţia de la Mihai Bravu s-a «jucat» cu nervii şoferilor

Ultima actualizare:

    Semaforul de la Mihai Bravu care le-a dat de furcă ş'oferilor Foto: arhivă personală
Semaforul de la Mihai Bravu care le-a dat de furcă ş'oferilor Foto: arhivă personală

Problemele cu semafoarele din Bucureşti continuă să le facă viaţa grea şoferilor. După ce în urmă cu trei săptămâni, conducătorii auto au fost puşi în dificultate la Policlinica Titan, din acelaşi motiv, iată că situaţia se repetă. Pe Șoseaua Mihai Bravu din București, un semafor arăta în această dimineaţă atât culoarea roșie pentru cei care se încadrau să meargă spre dreapta, cât și verde intermitent pentru aceeași direcție.

Participanții la trafic au fost bulversaţi la intrarea în intersecție, culorile și semalele contradictorii punându-i în dificultate. Este vorba despre intersecția semaforizată de la Mihai Bravu, de lângă Școală nr. 70 din sectorul 3 al capitalei. Contactată de jurnalişti, Brigada de Poliţie Rutieră a avut următoartea explicaţie. "Există un ciclu semaforic normal (roșu/verde). La verde se traversează intersecția, la roșu se respectă regulile verde intermitent, te asiguri, dai prioritate pietonilor și auto în drept, apoi poți să treci. Toate reglementările rutiere sunt avizate de către Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Capitalei. În scopul fluidizarii traficului rutier, a fost instalat «verde intermitent»", a spus un purtător de cuvânt de la Poliţia Rutieră, iar conducerea a anunţat că situaţia va fi reglementată de urgenţă.

În luna decembrie, chiar în perioada Sărbătorilor, Primăria Capitalei anunța că sistemul de semaforizare din București a fost accesat de hackeri. Tot Primăria a spus că a reuşit să repare pagubele informatice, dar căutarea hackerilor nu a avut succes. Atunci, problemele au fost semnalate la semafoarele de la Policlinica Titan din sectorul 3 al Capitalei.  

image
image
image
image
image
image
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net