O tânără de 24 de ani din București a jefuit cu un cuțit doi bărbați. Cum a fost posibil

62073298.jpg

Femeia a amenințat bărbații cu un cuțit
Femeia i-a atras pe bărbați într-un apartament și i-a amenințat cu înjunghierea pentru a-i da tot cei au de valoare la ei
Foto: captură stirileprotv.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Femeile au ajuns să comită fapte grave de violență. Ultimul exemplu este cel al unei tinere de 24 de ani care înarmată cu un cuțit a atacat și a jefuit doi bărbați după ce s-a prefăcut că este îndrăgostită de ei.

Tânăra a intrat în vorbă cu doi bărbați, unul tânăr, de 34 de ani iar celălalt pensionar, de 70 de ani. Potrivit antena3.ro, fata a jucat teatru perfect și s-a prefăcut sedusă de cei doi bărbați și le-a dat întâlnire într-un apartament din sectorul 4. 

Cum a terorizat o fată de 24 de ani doi bărbați 

După ce bărbații și tânăra de 24 de ani s-au întâlnit în apartament, fata s-a transformat brusc și a devenit foarte agresivă. A scos un cuțit și a început să-i amenințe cei doi. Le-a cerut toate bunurile pe care le aveau, banii și telefoanele mobile. Femeia a observat însă că unul dintre bărbați are și un card, așa că a încercat să-l oblige prin amenințări cu înjunghierea să meargă cu ea la bancomat pentru a scoate bani. Suspecta a declarat că este o amendă pentru cum s-a purtat cu ea. Bătrânul a fost sechestrat în casă iar tânărul forțat să merargă la bancomat. Cum acesta a făcut scandal pe stradă, fata s-a speriat și în cele din urmă a fugit. Profitând de ocazie, victimele în vârstă de 34, respectiv 70 de ani au reușit să anunțe poliția. Tânăra a fost prinsă repede, în urma semnalmentelor și reținută preventiv pentru tâlhărie calificată. 

 

 

Citiți și

 

Crimă în Blaj! Tânăr de 24 de ani, ucis de iubită cu o lovitură de topor

 

O femeie din Timişoara şi-a atacat soţul cu un cuţit pentru că acesta nu a votat la referendum

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5