O româncă este cea mai frumoasă femeie din Europa. Iată cum arată!

Ultima actualizare:

    Sabina Bujoreanu
Sabina Bujoreanu

Are 25 de ani, o cheamă Sabina Bujoreanu şi a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Europa. Asta după ce, săptămâna trecută, a câştigat Miss Fashiontv Europe 2019, concurs care s-a desfăşurat la Bucureşti.

Tânăra a participat la concurs alături de alte 32 de concurente alese pe spranceană de către Fashiontv din țări precum Suedia, Franța, Israel, Italia, Spania, Lituania, Letonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Muntenegru, Albania, Malta, Bulgaria, Ucraina, Polonia, Slovacia, Belarus, Rusia și Georgia. Concursul s-a desfășurat sub sloganul „Beauty improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități, precum Michel Adam (președintele și fondatorul Fashiontv), Dejan Marcovick (președintele agențiilor Elite Model din Miami și Los Angeles), Franco Antonio Pinardi (reprezentant al Camerei Nazionale Della Moda Italiana), producătorul hollywoodian de filme Julius Nasso și mulți alți specialiști de talie internațională.

Odată cu câștigarea mult râvnitului titlu de Miss Fashiontv Europe 2019, Sabrina a primit marele premiu al concursului - bijuteria cu diamante ”Flower of Eternity” în valoare de 20.000 de euro oferită de Casa Mouawad şi, pe lângă asta, a mai câştigat și oportunitatea de a participa la realizarea campaniei de promovare a brandului Mouawad în Dubai. Titlul de frumuseţe câştigat de Sabrina îi va asigura de asemenea participarea în finala concursului Miss Fashiontv Worldwide din luna noiembrie din Emiratele Arabe Unite.

Cătălin Botezatu a fost desemnat cel mai bun designer român

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Desemnat cel mai bun designer român în cadrul Galei FTV Fashion Awards, Cătălin Botezatu a deschis seria prezentărilor de modă din cadrul Fashion Week by Fashiontv cu o colecție de excepție, intitulată “ANIMAL INSTINCT”. A urmat o altă prezentare de costume pentru bărbați, aflate sub emblema brandului “VIGGO”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net