O polițistă cu sâni mari, surprinsă pe străzile din București, a creat isterie pe Facebook. Sindicatul polițiștilor, replică amuzantă

politista-bucuresti.jpg

Poza a fost publicată pe Facebook de sindicatul Europol
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

O imagine face cât o mie de cuvinte. Pe asta s-a bazat și organizația sindicală Europol, atunci când a publicat, pe Facebook, poza unei agente aflate la datorie, pe străzile din București.

Tânăra, fotografiată în zona hotelului Union Plaza, din Capitală, arată foarte bine, este suplă și, după cum se vede, foarte dotată. Imaginea a fost folosită pe pagina de Facebook a sindicatului polițiștilor - Europol - iar comentariile, inimioarele și aprecierile au fost în număr mare. Aproape 1000 de distribuiri a avut postarea, dar nu au lipsit nici comentariile ceva mai cârcotașe.

Replica masculină pentru poza cu polițista sexy

Profitând de context, organizația polițiștilor a revenit cu o replică pe Facebook, în același ton, însă de data aceasta a fost dat exemplu un bărbat, un polițist de la Frontieră. Înalt, suplu, cu barbă, cu mușchi, și pe care uniforma stă cum stau pantalonii pe David Beckham. Mesajul a fost asemănător: "Cine a spus că în Poliția de Frontieră sunt doar burtoși?!"

politist_2.jpg

"Cine a spus că în Poliția de Frontieră sunt doar burtoși?!", este mesajul din dreptul acestei imagini
foto: Facebook

 

Loading...