O maşină a fost găsită în Lacul Morii, la 20 de metri de mal! Se caută supravieţuitori

Ultima actualizare:

    foto: Arhivă
foto: Arhivă

Incident straniu, marţi dimineaţă, la marginea Capitalei! O maşină a fost găsită în Lacul Morii, la aproximativ 20 de metri de mal, în zona localităţii Roşu. Nu se ştie când sau a ajuns autoturismul în apă. Scafandrii au început căutările.

Desfăşurare impresionantă de forţe în zona localităţii Roşu.  La faţa locului au fost trimise o autospecială cu barcă, un echipaj scafandri şi o ambulanţă SMURD. Scafandrii au verificat interiorul autoturismului, dar nu au găsit persoane în interior. Până la aceastăm oră, ei au reuşit să scoată maşina din apă şi continuă căutările. 

Accesul se face din strada Mhai Eminscu, localitatea Roşu.

Potrivit unui comunicat emis de Poliţia Capitalei, autoturismul ridicat va fi transportat pe un teren ce apartine DGPMB. Din verificarile efectuate de Serviciul Furturi Auto rezultă că maşina nu figurează sustrasă din ţară sau din străinătate. Poliţiştii efectuează verificări pentru a se stabili circumstanţele în care autoturismul a ajuns în lac şi dacă a fost maşina a fost folosită în comiterea unor eventuale fapte penale pe teritoriul României.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net