O femeie a fost găsită moartă în parcul IOR din Capitală. I-a lăsat soţului un bilet de adio

Ultima actualizare:

    Femeia şi-ar fi pus capăt zilelor la puţin timp după miezul nopţii
Femeia şi-ar fi pus capăt zilelor la puţin timp după miezul nopţii

O descoperire macabră a avut loc în parcul IOR din cartierul bcureştean Titan. O femeie în vârstă de 76 de ani a fost găsită fără viaţă, înecată în lac. Autorităţile au fost sesizate în scurt timp, dar nu au putut face nimic altceva decâtm să constate decesul.

Potrivit primelor informaţii, femeie s-ar fi sinucis la puţin timp după miezul nopţii. Ea locuia împreună cu familia, într-un apartament din sectorul trei al capitalei şi suferea de tulburări psihice care ar fi împins-o să comită acest gest necugetat, relatează stirileprotv. 

Poliţişii au primit un apel de la soţul victimei, după ce acesta a găsit acasa un mesaj lăsat de cea care a decis să îţi încheie socotelile cu viaţa. În biletul tulburător de adio, aceasta îl anunţa pe soţ că se află în parcul IOR unde intenţionează să se sinucidă. Oamenii legii s-au deplasat cât de repede au putut la locul cu pricina, dar din păcate, a fost prea târziu, căci femeie se aruncase deja în lac. Fiul victimei a fost cel care i-a însoţit pe poliţişti în demersul lor, recunoscând trupul fără viaţă al mamei sale. 

Pe trupul femeii nu au fost găsite urme de violenţă, dar cu toate acestea, cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală unde urmează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili cauza exactă care a dus la moartea bătrânei. 

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net