O femeie a fost găsită moartă în parcul IOR din Capitală. I-a lăsat soţului un bilet de adio

02.-insula-suporterilor-parcul-ior.jpg

FOTO
Femeia şi-ar fi pus capăt zilelor la puţin timp după miezul nopţii

O descoperire macabră a avut loc în parcul IOR din cartierul bcureştean Titan. O femeie în vârstă de 76 de ani a fost găsită fără viaţă, înecată în lac. Autorităţile au fost sesizate în scurt timp, dar nu au putut face nimic altceva decâtm să constate decesul.

Potrivit primelor informaţii, femeie s-ar fi sinucis la puţin timp după miezul nopţii. Ea locuia împreună cu familia, într-un apartament din sectorul trei al capitalei şi suferea de tulburări psihice care ar fi împins-o să comită acest gest necugetat, relatează stirileprotv. 

Poliţişii au primit un apel de la soţul victimei, după ce acesta a găsit acasa un mesaj lăsat de cea care a decis să îţi încheie socotelile cu viaţa. În biletul tulburător de adio, aceasta îl anunţa pe soţ că se află în parcul IOR unde intenţionează să se sinucidă. Oamenii legii s-au deplasat cât de repede au putut la locul cu pricina, dar din păcate, a fost prea târziu, căci femeie se aruncase deja în lac. Fiul victimei a fost cel care i-a însoţit pe poliţişti în demersul lor, recunoscând trupul fără viaţă al mamei sale. 

Pe trupul femeii nu au fost găsite urme de violenţă, dar cu toate acestea, cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală unde urmează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili cauza exactă care a dus la moartea bătrânei. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1