O fată de 13 ani a căzut în fața metroului la stația Piața Unirii 1. Conductorul a reușit să oprească la timp

Ultima actualizare:

    O fată de 13 ani a alunecat pe șine, la Piața Unirii 1-Eroilor 1 Sursă foto: Arhivă Click!
O fată de 13 ani a alunecat pe șine, la Piața Unirii 1-Eroilor 1 Sursă foto: Arhivă Click!

O fată de 13 ani a alunecat din metrou, luni seară, la staţia Piaţa Unirii 1, dar a fost salvată fără a fi rănită. Metrorex anunţă că circulaţia a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 - Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime.

Un incident șocant a avut loc în această seară la stația de metrou Unirii. O fată de doar 13 ani, care se deplasa de-a lungul peronului, în așteptarea metroului, s-a împiedicat și a căzut pe șine chiar în momentul în care trenul a ajuns în stație.

”Metrorex informează că astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informatii, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale. Conform procedurilor care se aplică in astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou”, a transmis, luni seară, Metrorex.

A fost vorba despre o fată de 13 ani, care a fpst salvată fără a fi rănită.

”Precizăm că circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 - Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: «În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului»”, a mai transmis compania.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net