Nu vom avea probleme cu încălzirea. Primăria Capitalei a plătit gazele în avans

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bucureștenii nu vor avea probleme cu încălzirea locuințelor în această iarnă. Municipalitatea a achitat în avans gazele folosite la prepararea agentului termic, pentru toată perioada de iarnă.

Sistemul de termoficare din Capitală trebuie să facă față unor temperaturi exterioare extreme de scăzute în aceste zile. Primarul general, Gabriela Firea, a dat asigurări că bucureștenii nu vor avea probleme cu încălzirea apartamentelor, întrucât combustibilul necesar preparării agentului termic este asigurat.

„Am semnat, încă din octombrie 2017, convenții pentru achitarea în avans a gazelor pentru toată perioada de iarnă, astfel încât să fie asigurat stocul necesar de gaze pentru funcționarea la parametri a agentului termic în Capitală. RADET asigură permanența, atât în dispeceratul general, cât și în dispeceratele secțiilor de termoficare de sectoare, pentru a interveni operativ în cazul eventualelor disfuncționalități. În momentul de față, RADET funcționează la parametri necesari și nu există puncte termice sau centrale termice oprite”, a declarat marți primarul general.

Pentru disfuncționalități în furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, bucureștenii pot suna la numărul de urgență 031.9442.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net