Noul concept dinner & party din București

Ultima actualizare:

În ultimul timp, în viața tot mai captivantă a capitalei își face loc nevoia de fine dining. Totul se învârte în jurul unei experiențe unice care va stimula toate simțurile.

Face Kusin este primul astfel de concept din București. Aflat în zona de nord a orașului dar ascuns în pădurea care îi poartă numele, această locație luxuriantă redefinește diningul din România.

Punând în prim plan naturalețea și autenticitatea, Face Kusin își onorează oaspeții cu garanția bunului gust. Toate preparatele au fost gândite și alese cu atenție pentru a răspunde celor mai variate și exigențe gusturi. Chef Martin White se transformă într-un alchimist al ingredientelor pentru că, în final, experiența fine dining este despre un gust desăvârșit.

Nevoia de a fi în strânsă legătură cu natura dar fără a renunța la confort și calitate, a făcut din Face Kusin cel mai râvnit loc al acestei veri. În mijlocul pădurii Face Kusin, vei simți energia extraordinară a naturii pe ritmuri de muzică live.

Situat în incinta Romexpo, acesta pare un secret bine păstrat. Din fericire, oricine se poate bucura de câteva ore trăite în totală armonie pentru că Face Kusin este deschis în fiecare vineri și sâmbăta de la ora 19:00.

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, care se întinde pe o suprafață de 25.000 de mp. Este premiat de Forbes România și de World's Finest Clubs, aducând încă o garanție că aici este locul unde se întâmplă magia în vara aceasta.

+40 730.400.800

Piata Presei Libere 3-5www.facekusin.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net