Noaptea se poate parca la mall-uri

Ultima actualizare:

    Administratorii centrelor comerciale  vor să vină în ajutorul oamenilor,  punându-le parcările la dispoziţie
Administratorii centrelor comerciale vor să vină în ajutorul oamenilor, punându-le parcările la dispoziţie

Şoferii care locuiesc în sectorul 6 al Capitalei au scăpat de grija parcării. Pe perioada viscolului şi a ninsorii abundente, aceştia au voie să-şi lase maşinile în parcările subterane de la Cora Lujerul, Plaza România, Auchan Drumul Taberei, Auchan Constructorilor şi AFI Palace Cotroceni.

Anunţul a fost făcut de primarul Gabriel Mutu, care a precizat că parcarea la liber în aceste locuri se poate face până joi. Doar la AFI Cotroceni este impus un interval orar: 22.00-10.00. Pe timpul zilei, locurile trebuie eliberate pentru clienţi. În caz contrar, administratorii parcării vă vor pune la plată. Măsura a fost luată pentru ca deszăpezirea să se facă fără probleme. Totodată, primarul general Gabriela Firea a anunţat că toate maşinile parcate care blochează transportul în comun, dar şi alte căi de acces, vor fi ridicate de Administraţia Străzilor. Decizia vine în urma faptului că, iluni dimineaţă, linia de troleibuz 70 a fost blocată două ore de un autoturism, în zona Bd. Basarabia.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net