Nicușor Dan s-a tuns: „Așa au vrut bucureștenii, iar eu m-am conformat”

Ultima actualizare:

    Nicușor Dan, pe vremea când avea plete de roker
Nicușor Dan, pe vremea când avea plete de roker

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a tuns, iar explicația a oferit-o într-un interviu acordat corespondentului PRO TV Vitalie Cojocari în cadrul emisiunii ”Interviurile lui Vitalie”. Primarul Capitalei a decis să renunțe la claia de păr cu care ne obișnuise în ultima perioadă pentru că așa i-au cerut bucureștenii, iar el s-a conformat. Dar nu s-a tuns periuță, ci și-a lut puțin din vârfuri. Chiar și așa, schimbarea de look este mai mult decât evidentă.

Nicușor Dan s-a tuns: Așa trebuie să arate un primar”

”Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns.” - a declarat Nicușor Dan. „Am primit acest reproș de la mai multă lume, și atunci am decis să mă conformez, pentru că, repet, nu e vorba de mine, ci e așa cum își închipuie multă lume care m-a votat că trebuie să arate un primar pe care ei l-au votat. Și atunci ...” - a explicat edilul Bucureștiului.


    Nicușor Dan a renunțat la părul vâlvoi și cârlionțat pentru un look mai cuminte, așa cum îi cer funcția, dar și alegătorii săiSursa foto: Facebook
Nicușor Dan a renunțat la părul vâlvoi și cârlionțat pentru un look mai cuminte, așa cum îi cer funcția, dar și alegătorii săiSursa foto: Facebook

Nicușor Dan susține că ”nu contează cât de lung ai părul”, însă realitatea îl contrazice, căci odată ce a intrat în politică a renunțat la stilul său rebel, s-a tuns și s-a îmbrăcat la costum. 

 ”Multă vreme am avut un stil și de îmbrăcăminte și de aspect fizic, să zicem mai rebel. Când am intrat în politică în 2012, când am candidat prima oară, mi-am dat seama că nu e potrivit să...Există niște standarde sociale pentru persoanele care reprezintă și atunci m-am conformat, m-am îmbrăcat la costum, mi-am tuns părul .. În zona socială există niște mentaluri colective, niște tipare, și atunci ăsta e lucrul cel mai puțin important ...Ca să spun așa, am făcut niște sacrificii. Ăsta e cel mai mic. Am făcut niște sacrificii când am intrat în politică, aveam cariera mea de matematician, era un lucru pentru care mă pregătisem 20 de ani, pe care îl făceam cu mare plăcere. Și acum, când mi-am tuns părul, e ceva minor.”

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net