Nicuşor Dan numește un nou director la Spitalul Colțea

nicusor-dan.jpg

Nicușor Dan
Primarul Capitalei îl numește interimar la Colțea pe Mircea Lupușoru
Sursa foto: Facebook/Nicușor Dan
Citeste tot despre: 

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a decis să nu mai prelungească mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru.

Edilul a declarat pe pagina sa de facebook faptul că este nevoie de o nouă conducere a spitalului şi va fi organizat un concurs în acest sens. Până atunci, interimatul va fi  va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

nicusor-dan-fcebook.jpg

Mesaj facebook, nicușor dan
Nicușor dan a făcut anunțul pe Facebook
Sursa foto: Facebook/Nicușor Dan

Nicușor Dan: „E nevoie de o nouă conducere a spitalului”

„Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital şi va urma un concurs pentru asta. Până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, un bun profesionist din domeniul sănătăţii. Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital şi în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulţumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1