Nicușor Dan, hotărât să o aducă pe Gabriela Firea în instanță! O acuză de calomnie: "Va trebui să răspundă"!

nicusor-dan-si-gabriela-firea.jpg

nicusor dan si gabriela firea
Nicușor Dan o acuză pe Gabriela Firea de calomnie
Sursă foto: Arhivă Click!

Nicușor Dan a anunțat că îi va intenta proces de calomnie Gabrielei Firea, care l-a acuzat că a luat bani de la interlopi, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care Dan discuta cu un consilier al primarului PSD al sectorului 4 despre demolarea unui imobil în Parcul Orășelul Copiilor.

Gabriela Vrânceanu Firea ar putea ajunge în fața instanței din cauza unor afirmații nefondate, susține Nicușor Dan. "Voi intenta proces civil pentru calomnie, pentru afirmaţii calomnioase, primarului PSD în funcţie, Gabriela Firea, care a spus despre mine, explicit, că am luat bani pentru a ajuta cetăţeni în diferite chestiuni. Este o afirmaţie mincinoasă, pentru care va trebui să răspundă”, a declarat marți, Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă. 

gabriela-firea-antena3.jpg

gabriela firea
Gabriela Firea, acuzată de calomnie de către Nicușor Dan
Sursă foto: Captură video

În ce priveşte acuzaţiile referitoare la faptul că ar fi apărat un interlop, Nicuşor Dan a declarat că "niciodată, la miile de oameni" care au cerut sprijinul asociaţiei, nu a făcut investigaţii pentru a vedea cine sunt aceştia, ci a cercetat doar dacă plângerile acestora au sau nu fundament real. 

nicusor-dan.jpg

nicusor dan
Nicușor Dan va candida independent susținut de toate partidele de dreapta la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei din iunie 2020
Sursă foto: Adevărul

"Ne-am uitat doar dacă oamenii au dreptate sau n-au dreptate. Şi dacă aveau dreptate, am încercat şi de multe ori am reuşit ,ştiţi că avem 175 de procese câştigate la Salvaţi Bucureştiul, am reuşit să îi ajutăm", a adăugat Nicușor Dan. 

Răspunsul lui Nicușor Dan vine la scurt timp după ce primarul general l-a acuzat pe Nicuşor Dan că ar fi făcut trafic de influenţă şi că ar fi pus "presiune pe funcţionari din primărie pentru prietenul lui interlopul Mitrache, zis "Câine". 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1