Nicușor Dan a fost validat primar general al Capitalei

Ultima actualizare:
Fotografia postată de Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook în care își ia de fapt, adio de la Primăria București
Fotografia postată de Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook în care își ia de fapt, adio de la Primăria București

Nicușor Dan a fost validat primar general al Capitalei, luni, 26 octombrie, de Curtea de Apel Bucureşti, după ce instanţa a respins toate cele 52 de apeluri formulate în acest caz. Decizia este definitivă.

Pe 12 octombrie, Nicuşor Dan a fost validat de Tribunalul Bucureşti în funcţia de primar general al Capitalei, însă el nu şi-a putut prelua mandatul, deoarece decizia instanţei a fost contestată de 52 de persoane, transmite Agerpres.

Nicușor Dan, validat primar general al Capitalei. 52 de contestații, respinse

Curtea de Apel a respins luni cele 52 de apeluri ca fiind tardiv formulate şi l-a validat pe Nicuşor Dan în funcţia de primar general. Nicuşor Dan declara recent că preluarea mandatului său va întârzia cel puţin o săptămână, din cauza contestaţiilor depuse de către consilieri PSD şi "apropiaţi" ai formaţiunii.

Nicușor Dan: „Contestațiile sunt ridicole. Se cere reluarea alegerilor în București”

"Suntem la patru săptămâni de la alegeri. Sunt multe oraşe, multe primării în care primarii în funcţie şi-au preluat mandatul deja de câteva zile şi au început să rezolve problemele locuitorilor. Sunt primari de toate culorile politice. La Bucureşti, însă, la Primăria Generală, o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Vorbim de 52 de cereri de apel pe care le-au făcut consilieri PSD şi apropiaţi ai PSD-ului la hotărârea Tribunalului prin care mi-a fost validată candidatura. 52 de cereri de apel care vor fi discutate luni de Curtea de Apel Bucureşti", spunea Nicuşor Dan, în cadrul unei conferinţe de presă din 22 octombrie.

CITEȘTE ȘI: Cine este Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan. Uite ce familie frumoasă au împreună!

Nicuşor Dan explica faptul că în cererile de apel sunt invocate "motive ridicole", inclusiv frauda electorală, şi că acestea preiau pasaje "copy paste", chiar şi cu greşeli de ortografie. "Se vorbeşte de fraudă electorală, în acelaşi stil conspiraţionist cu care PSD ne-a obişnuit în ultimii ani. Aceste cereri sunt toate copy paste una din cealaltă. Se preiau inclusiv greşelile de ortografie una din cealaltă. Şi se cere prin ele, nici mai mult, nici mai puţin - acum la patru săptămâni de la alegeri - decât reluarea alegerilor locale în Bucureşti", a arătat primarul general ales.


    Fotografia postată de Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook în care își ia de fapt, adio de la Primăria BucureștiSursa foto: Facebook
Fotografia postată de Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook în care își ia de fapt, adio de la Primăria BucureștiSursa foto: Facebook

Gabriela Firea nu știe să piardă demn. Iată ultima insultă la adresa bucureștenilor

Acum câteva zile, mai exact săptămâna trecută, primarul pe atunci în funcţie al Capitalei, Gabriela Firea, posta pe Facebook o fotografie cu ea în biroul de la Primărie şi un scurt text, în limba engleză, în care afirma că încă munceşte şi că este "ca oţelul". "Sunt încă aici", scrie Firea, adăugând: "Şi îmi place". "I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it (Sunt încă aici. Încă muncesc. Tot ca oţelul. Şi îmi place", a scris Gabriela Firea pe Facebook, joi seară. Ea a postat şi o fotografie cu ea, în birou. Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a catalogat gestul gabrielei Firea drept o "insultă” la adresa inteligenţei bucureştenilor: „Insultă, din nou, inteligenţa bucureştenilor, aşa cum a făcut-o de nenumărate ori în campania electorală. Vedem cu toţii că biroul ăla e gol, nu există un primar care se ocupă de probleme”, a comentat Nicuşor Dan, joi seară, la Digi24, postarea primarului pe atunci încă în funcţie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net