Ne vaccinăm din mașină la intrarea în București, în parcarea de la Metro Militari

centru-de-vaccinare-la-metro.jpg

Personalul medical așteaptă ca la ora 14.00 să vaccineze primele persoane, în parcarea de la Metro Militari
Personalul medical așteaptă ca la ora 14.00 să vaccineze primele persoane, în parcarea de la Metro Militari
Foto: Ciprian Ciucu/Facebook

În sectorul 6, a fost deschis ieri, la ora 14.00, un centru de vaccinare de tip ”drive through”, în parcarea Metro Militari. Este al doilea de acest din București și este unul privat, organizat de Centrul Medical Doctor Dan Furtună.

Doritorii se pot vaccina zilnic, de la ora 8.00 la 20.00.

”Este excelent poziționat, cu acces facil, într-o zonă foarte tranzitată, cu acces dinspre și spre A1 București-Pitești. Dacă veniţi la cumpărături sau plecați în țară pe autostradă, luați-vă câteva minute și mergeți să vă vaccinați”, a transmis Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6.

Pentru a vă vaccina în parcarea de la Metro nu este nevoie de programare. Vaccinul administrat este Pfizer, iar timpul de vaccinare este de 2-3 minute, după care va trebui să rămâneți 15 minute în apropierea centrului de vaccinare.

Vaccinarea se realizează pe baza cărții de identitate și completarea documentelor de vaccinare – Acordul pacientului informat și Chestionarul de triaj vaccinare.

Odată cu înregistrarea pentru infectare, veți fi programat automat și vă va fi comunicată data la care trebuie să vă prezentați pentru rapel.

Al doilea vaccin se administrează la cel puțin 21 de zile după prima doză.

 

Citește și: 

Bucureștenii se vor putea vaccina din mașină începând cu 29 aprilie. Centrul drive-thru din Piața Constituției a fost aprobat de Consiliul General

Totul despre centrele de vaccinare drive-thru. Ce sunt. Când vor fi deschise. Care va fi procedura

 

 

Loading...