Moş Nicolae a ajuns la toţi copiii abandonaţi de familii din sectorul 4

copii.jpg

copii sector 4 ajutoare sociale mos nicolae
Copiii au primit cadouri de la Moş Nicolae
Foto: arhivă personală

Toţi copiii din sectorul 4 au găsit dulciuri şi cadouri în ghetuţe. Moş Nicolae a ajuns anul acesta la peste 160 de adolescenţi și tineri, abandonați de familii și găzduiți în centrele de asistenţă socială din sectorul 4.

Angajații primăriei au împărțit, săptămâna trecută, cadouri în valoare de peste 28.000 de lei pentru peste 160 de copii și tineri, cu vârste cuprinse între un an și 20 de ani, abandonați de familii. Cu ajutorul unităților de învățământ care s-au alăturat campaniei, la copiii din centre au ajuns alimente, fructe, îmbrăcăminte și jucării de care cei mici să se bucure de sărbători, aşa cum o fac copiii care au familii şi căldura unui cămin.

cadouri.jpg

cadouri angajati sector 4
Angajaţii primăriei au adus darurile cu zâmbetul pe buze
Foto: arhivă personală

“Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această campanie, care au demonstrat că suntem o comunitate unită și au înțeles că doar împreună putem aduce zâmbete și pe chipurile micuților greu încercați. Le mulțumesc tuturor celor care, în aceste zile, au împlinit visurile simple ale acestor copii, pentru că toți copiii merită să se bucure de magia sărbătorilor. Vă mulțumesc pentru că ați demonstrat că se poate!”, a spus primarului sectorului 4, Daniel Băluță.

Şcolile din sectorul 4 au strâns alimente, haine şi jucării 

Zece unități de învățământ (9 din sectorul 4 – Școala Gimnazială “George Bacovia”, Școala Gimnazială Nr.308, Școala Gimnazială “Ionel Teodoreanu”

Școala Gimnazială “G-ral Eremia Grigorescu”, Școala Gimnazială Nr.108, Școala Gimnazială “George Topârceanu”, Școala Gimnazială “Emil Racoviță”, Colegiul Național “Gheorghe Șincai” și  Grădința “Strop de Rouă” – și Școala nr. 3 Afumați) au colectat alimente, jucării și haine care au ajuns la copiii din centrele din Sectorul 4 și au arătat că totul este posobil atunci când ai un scop precis cum este acela de a aduce zâmbete pe chipul copiilor mai puţin fericiţi. 

 

 

Citeşte şi: 

 

«14 ore pe zi lucrez pentru Moş Nicolae»

Tradiții strămoșești care vă poartă noroc de Sfântul Nicolae

Loading...

Citește și

  • Părinţi, pregătiţi-vă buzunarele! Prima rundă de cadouri din luna decembrie începe săptămâna viitoare, cu Moş Nicolae. În noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiii cuminţi îşi pregătesc ghetuţele şi aşteaptă cu nerăbdare surpriza. Oare va fi jucăria mult visată, vor fi dulciuri, hăinuţe, sau o nuieluşă? Iată cum să alegi cadoul potrivit pentru cei mici, dar şi pentru ceilalţi membri ai familiei.

  • copiii primesc cadouri de la mos nicolae

    Sfântul Nicolae, pe care creştinii ortodocşi şi greco-catolici îl prăznuiesc la 6 decembrie, este celebrat peste tot în lume, până şi în locuri în care populaţia majoritară nu este creştină.