Moş Nicolae a ajuns la toţi copiii abandonaţi de familii din sectorul 4

Ultima actualizare:

    Copiii au primit cadouri de la Moş NicolaeFoto: arhivă personală
Copiii au primit cadouri de la Moş NicolaeFoto: arhivă personală

Toţi copiii din sectorul 4 au găsit dulciuri şi cadouri în ghetuţe. Moş Nicolae a ajuns anul acesta la peste 160 de adolescenţi și tineri, abandonați de familii și găzduiți în centrele de asistenţă socială din sectorul 4.

Angajații primăriei au împărțit, săptămâna trecută, cadouri în valoare de peste 28.000 de lei pentru peste 160 de copii și tineri, cu vârste cuprinse între un an și 20 de ani, abandonați de familii. Cu ajutorul unităților de învățământ care s-au alăturat campaniei, la copiii din centre au ajuns alimente, fructe, îmbrăcăminte și jucării de care cei mici să se bucure de sărbători, aşa cum o fac copiii care au familii şi căldura unui cămin.

Angajaţii primăriei au adus darurile cu zâmbetul pe buze
Angajaţii primăriei au adus darurile cu zâmbetul pe buze

“Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această campanie, care au demonstrat că suntem o comunitate unită și au înțeles că doar împreună putem aduce zâmbete și pe chipurile micuților greu încercați. Le mulțumesc tuturor celor care, în aceste zile, au împlinit visurile simple ale acestor copii, pentru că toți copiii merită să se bucure de magia sărbătorilor. Vă mulțumesc pentru că ați demonstrat că se poate!”, a spus primarului sectorului 4, Daniel Băluță.

Şcolile din sectorul 4 au strâns alimente, haine şi jucării 

Zece unități de învățământ (9 din sectorul 4 – Școala Gimnazială “George Bacovia”, Școala Gimnazială Nr.308, Școala Gimnazială “Ionel Teodoreanu”

Școala Gimnazială “G-ral Eremia Grigorescu”, Școala Gimnazială Nr.108, Școala Gimnazială “George Topârceanu”, Școala Gimnazială “Emil Racoviță”, Colegiul Național “Gheorghe Șincai” și  Grădința “Strop de Rouă” – și Școala nr. 3 Afumați) au colectat alimente, jucării și haine care au ajuns la copiii din centrele din Sectorul 4 și au arătat că totul este posobil atunci când ai un scop precis cum este acela de a aduce zâmbete pe chipul copiilor mai puţin fericiţi. 

Citeşte şi: 

«14 ore pe zi lucrez pentru Moş Nicolae»

Tradiții strămoșești care vă poartă noroc de Sfântul Nicolae

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net