Metrourile circulă cu întârziere. Problema va persista toată ziua

greva-metrou.jpg

metrou intra in statie
Oficialii Metrorex au anunţat că există probleme tehnice
foto: arhiva Click!
Citeste tot despre: 

E hous în subteran, unde trenurile stau blocate pe şine minute în şir. Bucurestenii care au mers, miercuri dimineata, cu metroul au observat că o călătorie durează mai mult decat de obicei. Se pare că totul se petrece din cauza unor probleme tehnice.

Problemele au aparut pe mai multe rute, printre care Dristor 1 - Pantelimon şi Anghel Saligny - Preciziei. Astfel, un drum de 25 de minute în mod normal a durat, miercuri dimineaţă, peste o oră. În aproape toate stațiile, trenurile staţionau câteva minute, până la 10 minute. Mare parte din călătorii de pe magistrala 3 au coborât la Eroilor pentru a se îndrepta către autobuze. Explicația a venit de la Metrorex.

"Informăm publicul că astăzi, 27.02.2019, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfășoară cu o întârziere de până la 3-4 minute față de intervalul normal de succedare a trenurilor. Situația este cauzată de un deranjament tehnic. Echipele Metrorex vor interveni în cursul acestei nopți pentru remedierea situaţiei. Călătorii sunt anunțați prin sistemul de sonorizare din stații", au precizat oficialii  de la metrou. 

Loading...