Metrorex refuză "No Pants Day"! Participanţii riscă amenzi

Ultima actualizare:

    "No Pants Day" se organizează anual în lume, din 2002Foto: Getty
"No Pants Day" se organizează anual în lume, din 2002Foto: Getty

Metrorex nu şi-a dat acordul pentru evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), iar cei care tulbură ordinea şi linişte publică sau sunt indecenţi vor fi amendaţi, au declarat miercuri, pentru medifax.ro, reprezentanţii companiei.

Sursele citate au spus că Metrorex are obligaţia de a transporta pasagerii în condiţii decente, iar cei care ar călători fără pantaloni, ar da dovadă de lipsă de respect faţă de ceilalţi călători, precizând că angajaţii vor sesiza Poliţia Metrou în cazul în care cineva încalcă ordinea şi liniştea publică sau este indecent.

"Este un act de indecenţă şi de lipsă de respect faţă de ceilalţi călători", au precizat reprezentanţii Metrorex, adăugând că dacă vor fi astfel de cazuri, se vor aplica sancţiuni conform legii.

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, este plănuit să se desfăşoare pentru prima dată şi în Bucureşti, duminică, de la ora 15.00, când locuitorii oraşului sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

Cei care vor să participe la eveniment sunt aşteptaţi la ieşirea de metrou de la Hanul lui Manuc, conform adevarul.ro. Oamenii vor fi împărţiţi în grupuri şi „împrăştiaţi“ prin staţiile de metrou ale Magistralei 2 Berceni – Pipera.

Aceştia se vor dezbrăca şi vor aştepta metroul, după care se vor urca doar în lenjerie intimă. Există şi câteva condiţii de participare: să fii dispus să renunţi la pantaloni, să ai abilitatea să-ţi păstrezi un ton indiferent în timp ce mergi fără pantaloni în metrou şi să îţi cumperi o cartelă de acces în subteran. 

Doamnele şi domnişoarele sunt sfătuite să nu poarte chiloţi tanga sau tetra, pentru a nu risca să primească amendă pe motiv că sunt îmbrăcate indecent. 

Evenimentul No Pants Subway Ride este plănuit să se desfăşoare duminică, de la ora 15.00, şi în oraşe precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver şi Washington DC, potrivit site-ului improveverywhere.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net