Metrorex a început lucrările în stația Pipera. Circulația a fost reorganizată

Ultima actualizare:

    foto: arhiva Click!
foto: arhiva Click!

Vineri, 31 august, au început lucrările de modernizare și înlocuire a macazelor în stația Pipera. Până duminică seară, 2 septembrie, circulația va suferi modificări.

Astfel, vineri, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera şi retur) vor coborî în staţia Aurel Vlaicu şi, de pe acelaşi peron, vor lua un alt tren de la aceeaşi linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei. La orele cu vârf de trafic, intervalul de circulaţie între trenuri pe tronsoanele Berceni - Aurel Vlaicu - Berceni va fi de 5-6 minute, respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu - Pipera - Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute, la orele cu vârf de trafic, şi de 16 minute în restul zilei, notează news.ro.

Conform sursei citate, sâmbătă, 1 septembrie, şi duminică, 2 septembrie, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera şi retur) vor coborî în staţia Aviatorilor şi vor lua un alt tren de la aceeaşi linie, pentru continuarea călătoriei. Pe tronsoanele Berceni - Aviatorilor - Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor - Pipera - Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net