Mecanic de metrou, găsit beat la comanda trenului. Ce spun reprezentanții Metrorex

metrou-conductor.jpg

mecanic metrou
Mecanicul de metrou era atât de beat, încât nu a mai putut pleca din stație
foto: arhiva Click!

Un mecanic de metrou a fost găsit atât de beat la comanda trenului, după ce garnitura întârzia să plece din stație. Incidentul a fost semnalat în stația Dristor. Călătorii care aşteptau plecarea metroului au anunțat polițiștii din stație, care l-au luat la întrebări pe mecanicul băut.

Garnitura de metrou a staţionat atât de mult în staţia de la Dristor, încât călătorii au devenit circumspecţi. Mai multe persoane au mers la cabină pentru a vedea ce se întâmplă, moment în care l-au observat pe mecanic, transmite Observatornews.ro.

Mecanicul era atât de beat, încât nu se mai putea ţine pe picioare

Polițiștii din staţie l-au luat la întrebări pe mecanic și l-au testat cu etilotestul, rezultând o alcoolemie de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la INML pentru probe de sânge.

A fost deschis dosar penal pentru prezenţa la serviciu sub influenţa alcoolului sau alte substanţe.

Reprezentanţii Metrorex precizează că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situaţii. "Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren, vă informăm că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situații. Acestea presupun cercetarea în funcție de circumstanțe conform prevederilor legale și aplicarea de sancțiuni conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern și legislației incidente. Mai multe informații putem furniza numai după finalizarea verificărilor care în acest moment sunt în desfășurare, neputându-ne antepronunța asupra rezultatului".

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1