Mărturisirile cutremurătoare ale mamei criminalei de la metrou

criminala.jpg

criminala metrou mama marturisiri
Criminala esta audiată de poliţişti, dar refuză să dea detalii
foto: captură video

Audierile sunt în curs după crima oribilă de la metrou. Anchetatorii au încercat să afle motivul pentru care femeia de 36 de ani ar fi împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, dar suspecta refuză să vorbească. Ea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ce a făcut. Mama ei le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată sexual şi ar fi rămas cu sechele.

Motiv absolut şocant al femeii care a împins o tânără la metrou. Criminala ar fi fost victima abuzurilor unor femei în Spania. Afirmaţiile aparţin mamei criminalei, care este audiată de poliţiştii din Dolj. Ea le-a povestit despre fiica ei că ura femeile şi că probabil de aceea ar fi comis crima. Femeia de 36 de ani nu îşi cunoştea victima. Ea a împins-o pe şine profitând de faptul că tânăra era atentă la telefon. Ulterior a lovit-o cu piciorul, pentru ca ea să nu poate ajunge înapoi pe peron. Cu doar câteva ore înainte, femeia încercase că curme viaţa unei alte tinere la staţia de metrou Costin Georgian, dar aici tânăra pe care a vrut să o împingă s-a reechilibrat şi a mers la poliţie pentru a depune o plângere.    

loading...
Loading...

Citește și

  • crima metrou dristor

    În urma incidentului de la stația Dristor, din această seară, în urma căruia o tânără de 25 de ani a ajuns sub șine, poliția a fost alertată de prezența unei persoane cu probleme psihice care ar fi împins-o. Suspecta a fost reținută de polițiști, iar din ultimele rezultate ale anchetei, reiese că tânăra care a fost ucisă era însărcinată.

  • Crima oribilă care a avut loc marţi seară la staţia de metrou Dristor a îngrozit călătorii care obişnuiesc să circule în subteran. Poliţia Română a transmis că la această oră procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 36 de ani, care a împins o tânără de 25 de ani. În urma impactului cu trenul, victima a murit.