Mama copiilor agresați în lift îl caută singură pe pedofil: „Nu pot să stau. Trebuie să-l găsesc”

Ultima actualizare:

    Mama copiilor agresați în lift a plecat singură în căutarea pedofiluluiFoto: captură foto/Digi 24
Mama copiilor agresați în lift a plecat singură în căutarea pedofiluluiFoto: captură foto/Digi 24

Părinții copiilor agresați într-un lift de bloc de un necunoscut, suspectat de pedofilie, nu-și mai găsesc liniștea după incident. Mama micuților spune că nu se va opri din căutări până nu-l va găsi pe infractor.

Femeia vrea să se asigure că acest om nu va mai agresa și alți copii, așa că a început să-l caute singură prin București, întrebând cât mai mulți oameni dacă l-au văzut pe suspect. De asemenea, mama copiilor spune că a fost cu fetița la ginecolog, pentru a fi sigură că nu i s-a întâmplat micuței mai multe decât s-a văzut pe camerele de supraveghere:

„Azi am venit acasă de la spital și am mers la IML. Acolo am vrut eu să mergem pentru constatarea faptului că nu s-a întâmplat nimic altceva din ce am văzut pe camere. Că părinte te gândești și la altceva. Am fost, am făcut toate demersurile care trebuiau făcute la IML. Au consultat-o domnii doctori de acolo, au vorbit cu fata, i-au pus câteva întrebări. Ne-au confirmat că nu s-a întâmplat nimic altceva decât ceea ce știm noi”, a spus mama celor doi copii", conform Digi24.

Pe conturile de socializare, mai mulți apropiați i-au spus femeii că suspectul a mai fost văzut în zona prelungirii Ghencea:


    Bărbatul suspectat de pedofilie este în continuare căutat de poliție
Bărbatul suspectat de pedofilie este în continuare căutat de poliție

„Acolo ar umbla mai zilnic. Pe acolo e văzut ca și cum ar locui. Altă persoană a zis să îl caut pe la barurile de lângă stația Brașov. Am plecat singură și am zis cu poza în mâna că trebuie să îl găsesc. Ca mamă nu pot să stau cu mâinile în sân. Nu pot să stau așa. O să caut în continuare, cum caută și domnii de la poliție”, mărturisește femeia.

Totodată, ea a făcut și un apel către alți părinți: „Sper să mă vadă și să își dea seama că încrederea pe care o acordăm copiilor noștri, la vârstele astea, de fapt e o minciună față de noi, e imaginația noastră că trebuie să aibă încredere în ei, dar noi trebuie să stăm în spatele lor oricând, până la o vârstă la care pot să se apere, să nu pățească nimeni nimic. Copiii mei au fost învățați să aibă încredere în ei, să aibă încredere în oameni, că de asta suntem într-o țară liberă. Ei au mers pe încrederea asta și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Sper ca nimeni să nu mai aibă încredere cum am avut eu. Eu nu o să îi mai las niciodată să plece singuri. O să fiu în permanență lângă ei”, mai spune mama celor doi copii agresați de un individ.

Până în acest moment, polițiștii au audiat cinci persoane și spun că este doar o chestiune de ore până când suspectul va fi prins. Au trecut însă mai bine de 24 de ore, iar autoritățile n-au semnalat că i-ar fi dat de urmă individului. În plus, fapta sa a devenit deja cunoscută în întreaga țară, după ce a fost difuzată de toate mijloacele de comunicare, astfel că știe că este căutat.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net