Maluma cântă la festivalul de muzică latino de la Romexpo

Cel mai mare festival de muzică latino din România, „El Carrusel”, organizat în perioada 30 iunie – 1 iulie la Romexpo, aduce pe aceeaşi scenă artişti de renume din ţară şi din străinătate.

Artistul de origine columbială Maluma cântă în prima zi de festival. Tot în prima zi, invitat de onoare va fi nimeni alta decât Andra. 

„Sunt cea mai fericită că Maluma a ales şi România în turneul lui de promovare! Abia aştept concertul, de care sunt sigură că va fi unul spectaculos, din toate punctele de vedere“ a declarat Andra. 

Tot sâmbătă vor mai cânta Mandinga şi Fly Project, iar a doua zi vor urca pe scenă Luis Fonsi, Juan Magan, Robin Schulz, Richy B şi What’s UP. Un abonament pentru două zile costă 220 sau 300 de lei.

loading...
Loading...

Citește și

  • maluma concert romexpo

    “Pretty boy” Maluma vine la Bucureşti pentru un show de zile mari. Columbianul de 24 de ani, care a cucerit topurile şi inimile domnişoarelor din întreaga lume, este cap de afiş în cadrul celui mai mare festival de muzică latino - "El Carrusel".

  • maluma

    Maluma a fost jefuit în Rusia. Cântărețul columbian a mers la Saransk pentru a-și susține echipa națională în meciul cu Japonia de la Campionatul Mondial, însă la sfârșitul jocului, când a ajuns în camera de hotel, a avut parte de o surpriză neplăcută: rămăsese fără bunuri în valoare de 780.000 de dolari.