Locurile disponibile pentru programarea la vaccinare anti-COVID în București, ocupate în doar trei ore

ro-vaccinare3.jpg

femeie care se vaccinează
Circa 50.000 de angajați din învățământ au fost deja imunizați
Foto: RO Vaccinare / Facebook
Citeste tot despre: 

Toate cele 15.600 de locuri disponibile în București pentru programarea persoanelor care vor să se vaccineze au fost ocupate în numai trei ore, au transmis sâmbătă, 27 februarie, reprezentanții Comitetului Național pentru Vaccinare (CNCAV).

Locurile disponibile din București au fost deschise gradual. La ora 8.50, au fost disponibile toate, iar la ora 11.50 au și fost ocupate, informează liberatatea.ro.

Toate locurile din București disponibile pentru vaccin, ocupate

Programarea pentru vaccinarea cu serul produs de Pfizer/BioNTech s-a reluat astăzi, 27 februarie, iar până la ora 14.00 s-au programat 109.800 de persoane, potrivit Comitetului de coordonare a vaccinării.

Persoanele cu boli cronice, cu vârste de peste 65 de ani și cele cu dizabilități se pot programa pentru vaccinarea cu serul Pfizer prin următoarele modalități: platforma de programare (programare.vaccinare-covid.gov.ro), medicul de familie sau medicul curant, Call Center la numărul unic 021.414.44.25, direcțiile de asistență socială. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră, au transmis autoritățile.
 

Loading...