Locuințe sociale construite de Primăria Capitalei. Bloc cu 11 etaje, pe Prelungirea Ghencea

Ultima actualizare:

    Lucrările la blocul de locuințe sociale, de 11 etaje, din Prelungirea Ghencea, vor continuaFoto: Primaria Capitalei
Lucrările la blocul de locuințe sociale, de 11 etaje, din Prelungirea Ghencea, vor continuaFoto: Primaria Capitalei

Primarul general, Nicușor Dan, a aunțat că lucrările la complexul de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea vor continua. Primul imobil finalizat va avea 11 etaje și 114 apartamente.

Nicușor Dan, s-a întâlnit ieri la sediul Primăriei Capitalei cu reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale care au solicitat ca lucrările la blocurile de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea să continue.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan: ”Lucrările la complexul de locuințe sociale vor continua”

”Le-am confirmat faptul că este deja agreat împreună cu consilierii USR PLUS, PNL și PMP că vor fi alocați bani pentru aceste locuințe. Vom include în actualul buget banii necesari pentru finalizarea primului bloc de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea. Săptămâna viitoare va fi publicat bugetul în formă actualizată. Odată cu votul consilierilor din cadrul Consiliului General al Municipiului București, cei care încă din septembrie 2020 au primit repartiții în acest bloc vor avea certitudinea că în cel mai scurt timp vor beneficia de aceste locuințe”, a declarat edilul general.

Blocul de locuințe sociale va avea 11 etaje și 114 apartamente

Primul imobil care va fi finalizat pe Bd. Prelungirea Ghencea nr. 322- 326 va avea 11 etaje, 114 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, 155 locuri de parcare (subterane și supraterane), iar la parter pot fi amenajate spații comerciale pe o suprafață de 934 mp.

Primăria Capitalei a atribuit toate cele 114 locuințe, conform listei de priorități aferente anului 2020. Beneficiarii acestui proiect sunt persoane aflate pe lista de priorități, întocmită anual pentru familiile aflate în situații grave sau deosebite: persoane cu dizabilități, vârstnici care au fost evacuați în urmă retrocedării imobilelor și care nu au posibilitatea obținerii unui credit, familii monoparentale, sau alte situații în care acestea se află la limita marginalizării sociale.

Citește și:

Dai 100 de lei pe lună şi stai în blocul primăriei!

Ce vor să facă cu banii Primăriei Capitalei. Priorități pentru anul 2021, la cererea consilierilor generali

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net