Liniile de tramvai care vor circula în Noaptea de Înviere

tramvaiul-41-va-circula-in-noaptea-de-inviere.jpg

Tramvaiul 41 va circula în Noaptea de Înviere
Tramvaiul 41 va circula în Noaptea de Înviere

Lăsați mașinile acasă și mergeți la biserică cu tramvaiul! Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat că liniile de tramvai 1/10 şi 41 vor funcţiona pe întreg parcursul nopţii de Înviere, cu interval de succedare mărit.

În perioada 26-29 aprilie  şi 1 mai, mijloacele de transport ale STB vor circula după un program corespunzător unei zile de weekend. Informaţiile specifice unui astfel de program, pentru fiecare linie, se regăsesc pe site-ul STB, secţiunea Trasee http://stbsa.ro/v_trasee.

În ziua de 30 aprilie liniile de transport public de suprafaţă vor funcţiona după un program corespunzător unei zile de weekend, suplimentat cu aproximativ 25%, cu excepţia liniilor regionale care vor circula normal.

De asemenea, cu ocazia desfăşurării Slujbei de Înviere la Biserica Sfânta Treime Ghencea de pe Str. Mihail Sebastian, în noaptea de 27/28 aprilie, între orele 19.00-4.00, traficul rutier va fi restricţionat total, între Str. Novaci şi Calea 13 Septembrie.

Astfel, STB va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:

  • linia173 va circulaa pe 27 aprilie, începând cu ora 19.00 până la retragere, pe un traseu modificat în ambele sensuri, de la intersecţia Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Şos. Progresului, Calea Rahovei, apoi traseul de bază;
  • linia N120 va funcţiona în noaptea de 27/28 aprilie, între orele 00.00-4.00, pe un traseu modificat în ambele sensuri, de la intersecţia Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Şos. Progresului, Calea Rahovei, Şos. Alexandriei, apoi traseul de bază;
  • de asemenea, în perioada 26-30 aprilie şi 1 mai, Centrele de Emitere şi Reîncărcare Carduri de transport vor funcţiona ca în zelele de sâmbătă și duminică.
  • Orarul centrelor este actualizat zilnic pe pagina de internet : http://stbsa.ro/punct_bilet.php.

 

 

Loading...