Lavinia Şandru, implicată într-un accident rutier în Capitală

lavinia_sandru.jpg

lavinia sandru are o emisiune noua la TVR
Lavinia Şandru realiza o emisiune pe săptămână - Dumini Call - de la ora 17.00 la ora 20.00 la Realitatea Tv
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Momente de groază pentru Lavinia Şandru. Soţia noului ministru al Bugetului, Darius Vâlcov a a fost implicată, astăzi, într-un accident rutier, în urma căruia un bărbat a fost rănit.

Accidentul în care a fost implicată Lavinia Şandru a avut loc în jurul orei 13.00, la intersecţia străzii Batiştei cu strada Caragiale.

"În momentul în care Lavinia Şandru a intrat în intersecţie la volanul unui jeep, a acroşat un autoturism care nu a respectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea". Maşina lovită de Lavinia Şandru a acroşat un alt autoturism care era staţionat. În urma accidentului rutier, bărbatul care nu a respectat regulile de circulaţie a fost rănit uşor şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, Andrei Codău.

Soţul Laviniei Şandru, Darius Vâlcov, este noul ministru al Bugetului. Traian Băsescu a semnat decretul de numire al lui Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget, în locul lui Liviu Voinea. Darius Vâlcov va depune jurământul în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 18.00.

 

Loading...