Kids Fashion Week 2018, la Castelul din Inima Capitalei

Ultima actualizare:

Kids Fashion Week, cel mai cunoscut festival de modă din România, dedicat în exclusivitate celor mici, a avut loc, în acest weekend, în decorul spectaculos al Le Château - Castelul din Inima Capitalei. Aflat la a treia ediție, evenimentul a stârnit un interes foarte mare, atât în rândul copiilor și al părinților, cât și al celor interesați de acest domeniu, aflat în continuă dezvoltare în țara noastră.

Aflați în număr mare la Le Château, cei prezenți au urmărit cele mai noi tendințe în moda pentru copii, prezente în colecțiile designerilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Nicoleta Negura, Ambra Design prin Cristina Iacomi, AnnaBebe, Two Kids, Princess Couture, Vec Design by Claudia Suciu.

Pe podiumul special amenajat a fost lansată, în cadrul secțiunii “Teen”, în premieră națională, colecţia de haine pentru adolescenți Ambra Design. Printre micile modele prezente, i-am putut admira pe copiii vedetelor Anca Serea, Simona Pătruleasa Ivanof, Ianna Novac, Dan Cruceru, Bianca Ioniță Pena sau Daniela Gyorfi.

Evenimentul a avut parte de momente artistice speciale, oferite de către Emilia Musala, actrița Ștefania Dumitru, Andra Raisa, precum și copiii grupului de balet Dancing Emotions, sub îndrumarea coregrafului Ileana Dănilă.

Kids Fashion Week este singurul eveniment de fashion pentru copii de acest gen din țara noastră, fiind organizat de actorul și regizorul Stelian Milu. În organizarea acestui festival a fost implicat arhitectul Laurențiu Paicu, care a realizat designul scenei și al podimului, puse în valoare de decorul spectaculos al Le Château. Evenimentul a avut și o importantă componentă caritabilă, o parte din încasările generate de vânzarea colecțiilor prezentate fiind folosită la susținerea unor cazuri umanitare, prezentate în cadrul spectacolului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net