Joburi la mare căutare în București. Se angajează directori la stat, ingineri, medici, dar și bucătari, măcelari sau femeie de serviciu

muncitori-angajati-joburi.jpg

În Bucuresti, se caută forță de muncă în diferite domenii de activitate
În Bucuresti, se caută forță de muncă în diferite domenii de activitate
Foto: Shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

În București se caută angajați pentru diferite sectoare de activitate. Atât cei cu studii superioare, cât și persoane cu stunii medii sau profesionale. Se angajează directori la stat, manageri, ingineri, medici, dar și bucătari, măcelari sau femeie de serviciu.

În evidența Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncã București (AMOFM), în perioada 15-22 septembrie, sunt disponibile 3.556 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 512 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 528 celor cu studii medii, 2.142 pentru muncitorii calificați și 374 pentru  muncitorii necalificați.

Joburi la mare căutare în București. Se angajează directori la stat, ingineri, medici, dar și bucătari, măcelari sau femeie de serviciu

Centralizatorul AMOFM arată că este nevoie de consilieri juridici, de doi directori de instituție publică și de un șef de birou, tot la stat, de directori generali la privat, de manageri.

De asemenea, se caută asistent de cercetare în fizică și chimie, ingineri în diverse domenii, medici, arhitecți, administratori bancari, programatori, consilieri, metrologi, tehnicieni, asistenți medicali, contabili, referenți, grefieri, pedagogi, inspectori poștali, trezorieri-casieri, facturist, recepționeri de hotel, diriginte de poștă, poștași.

Totodată, pentru cei cu studii medii sunt oferite joburi de pizzeri, bucătari, ospătari, cameriste hotel, lucrători comerciali, vânzători de bilete, servant pompier, agenți de securitate, asistenți maternali, dulgheri, faianțari, zugravi, sudori, vopsitori industriali, mecanici auto, măcelari, brutari, patiseri, tâmplari, tapițeri.

Medierea pentru angajare este gratuită

Pentru muncitorii calificați sunt locuri de muncă pentru menajere, femeie de serviciu, ajutor bucătar, amablator manual, încărcător-descărcător, manipulant mărfuri, curieri, paznici, lucrători la salubrizare, sortator deșeuri reciclabile.

Informațiile privind locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a acestora se pot obține de la Agențiile Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

Adresele de e-mail/ numerele de telefon ale Agentiilor Locale de Sector:

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5