Ivan Patzaichin dă lecţii de vâslit, pe Dâmboviţa

Ultima actualizare:

    Dacă vă place să vă daţi cu placa, o puteţi testa şi pe Dâmboviţa
Dacă vă place să vă daţi cu placa, o puteţi testa şi pe Dâmboviţa

În această seară, începând cu ora 19.00, râul Dâmboviţa va fi deschis pentru agrement, graţie unei iniţiative a fostului canotor Ivan Patzaichin. Sub genericul „Ocupăm Dâmboviţa”, bucureştenii sunt invitaţi să dea la vâsle pe porţiunea cuprinsă între podul Unirii şi Biblioteca Naţională.

Evenimentul din această seară este un preambul al proiectului de transformare a râului Dâmboviţa în zonă de agrement şi de promovare a turismului ecologic. Bucureştenii de toate vârstele care au acasă un caiac, o canoe, o placă sau vreo plută sunt bineveniţi să le lanseze la apă. Din această lună şi până în octombrie, pe porţiunea cuprinsă între podul Unirii şi Biblioteca Naţională, bucureştenii vor putea lua lecţii de vâslit de la Ivan Patzaichin, se vor putea plimba cu canotca, ambarcaţiunea creată de fostul canotor, şi vor afla detalii preţioase legate de destinaţiile ecoturistice din România. Centrul „Rowmania”, cum afost botezat de organizatori, va fi deschis de marţi până duminică, între orele 8.00 şi 21.00.

Centrul pentru ecoturism este amplasat în incinta Bibliotecii Naţionale a României, însă este vizibil şi afară, pe platforma dinspre Dâmbovița din vecinătatea clădirii. Aici au fost amenajate obiecte de mobilier urban care vor promova destinațiile ecoturistice din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net