Intrare prin efracţie la Muzeul Satului! Ce măsuri a luat conducerea

muzeu.jpg

muzeul satului
Muzeul Satului a fost călcat de hoţi
Foto: arhivă personală

Muzeul Satului a fost ţinta hoţilor în noaptea de vineri spre sâmbătă! Persoanele care au avut intenţia să fure din instituţia de cultură spart geamul unei biserici şi au intrat prin efracţie, dar au plecat surprinzător cu mâna goală. Politişti fac verificări la locul incidentului.

Intrare prin efracţie la Muzeul Satului! Paula Popoiu, directorul Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, a declarat pentru News.ro că, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, „cineva a pătruns în muzeu”, însă în urma acestei fapte nu au fost înregistrate pagube în afara unui geam spart. Cei din conducerea instituţiei au fost anunţati sâmbătă, în jurul orei 10.00, că cineva a pătruns în muzeu. "Nu s-a furat nimic. A fost spart un geam al bisericii, a dispărut un lacăt, uşa de la cherhanaua Jurilovca fiind deschisă”, a explicat ea.

Politişti de la Secţia 2 s-au deplasat la sediul Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” pentru verificări.

Paula Popoiu a mai spus că înregistrările video vor fi analizate de poliţişti pentru a se stabili ce s-a întâmplat de fapt în muzeu. Singurele puncte prin care se putea intra în muzeu sunt dinspre lac, cu o barcă, sau dinspre teatrul de vară, unde se pare că instutuţia nu mai are pază din lipsă de buget.

„Vom pune din nou un paznic acolo”, a completat Paula Popoiu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1