Încă un incident la metrou! Azi cine mai demisionează?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Încă un incident la metroul Bucureștean, în această dimineață (6 noiembrie). Un cablu a luat foc în stația Piața Victoriei, iar peronul s-a umplut de fum. Nici o persoană nu a fost afectată, iar circulația nu a fost oprită.

Peronul stației de metrou Piața Victoriei s-a umplut de fum, în această dimineață (6 noiembrie), de la un cablu electric care a luat foc. Nimeni nu a fost rănit, iar circulația nu a fost oprită.

Conducerea Metrorex a fost demisă după un incident la metrou care a avut loc vineri dimineaţă (3 noiembrie). Directorul general şi cel de exploatare al companiei au fost concediaţi de noul ministru al transporturilor, Felix Stroe, după ce o bucată de tencuială și un jgheab pentru scurgerea apei infiltrate s-au desprins din plafonul unui tunel şi au căzut peste un tren plin cu pasageri în apropierea staţiei Eroilor. Nimeni nu a fost rănit, dar circulaţia metroului a fost dată peste cap aproape două ore. Cum ministru nu putea concedia conducerea Metrorex, aceștia au demisionat.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net