Incredibil! Și-a dat foc la mașină după ce a fost amendat de polițiști

Ultima actualizare:

    Mașina a ars în plină stradă, blocând traficul în zona Obor din Capitalăfoto: captură
Mașina a ars în plină stradă, blocând traficul în zona Obor din Capitalăfoto: captură

Un taximetrist din București și-a dat fosc la mașină de supărare c a fost amendat de poliția rutieră joi, 5 mai. Mașina a ars complet în plină stradă, pe un bulevard din zona Obor, blocând circulația. Taximetristul supărat s-a ales cu dosar penal.

Un taximetrist din Capitală a fost dus la audieri și pus sub urmarire penală după ce și-a incendiat mașina și a lăsat-o să ardă în plină stradă, în zona Obor, supărat că a fost amendat de poliția rutieră, anunță surse din rândul polițiștilor, citate de Mediafax.Bărbatul a fost ridicat de polițiștii de la Secția 7 Poliție și dus la audieri, fiind pus sub urmărire penală. Taximetristul este acuzat de distrugere calificată, tulburare și infracțiuni la regimul rutier. Joi, în jurul prânzului, taximetristul și-ar fi dat foc la mașina de serviciu și a lăsat-o să ardă, în trafic, blocând astfel circulația pe o bandă. 

După incendiere a părăsit zona și a fost găsit în locuința unei alte persoane, de unde a și fost dus la secție. Bărbatul le-ar fi povestit polițiștilor care l-au ridicat că a recurs la acest gest de supărare după ce fusese amendat de Brigada Rutieră. Oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au declarat pentru Mediafax că șoferul de taxi nu avea autorizație de funcționare emisă de primărie. Pentru neregulile găsite, șoferul a fost sancționat contravențional cu 4.000 de lei și i-au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net